1. Nick : Agonist
2. Class : Warlock
3. Mainspec : Destro lock
4. Offspec : Afli pvp
5. Profesie a skill : Ench 450 a JWC 450
6. Gearscore a Staty : GS 5463, SP 3320, crit 23,59 , haste 929 , hit 283
7. Screenshoty z hry : Sem vložíte link vašeho UI, ktorý bude obsahovať výpis DMGmetru, Healmetru z tažších instancií, ako je napr TO(G)C, UD
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? protože, jste mi sami psali
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Nax - undying, UD 10 -drak z HM , togc 10 insanita, togc 25 4/5
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : The unfriendly , CL prestal hrat a gilda se rozpadla, páč jsme neslozili togc
10. Alti a ich spec : full gild
O MNE :
11. Vek : priští týden 25
12. Ako často hrávam WOW ? : mno na raidy tu budu a mimo ne, skoro kazdy den na chvilku se ukážu
13. Niečo o mne : Jsem pracovne vysileny občan CR, co se chodi odreagovat do hry a hleda gildu, ve ktere by se realizoval
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : protoze , jste organizovana gilda, co uz ma neco za sebou, a u ktere nepredpokladam brzky rozpad
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : pravidelny clen raidů, co zna taktiky a neco malo toci
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Divinepower
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : ano
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? :
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? :
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? :
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? :
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? :