1. Nick :
Kanoli2. Class :
Rogue3. Mainspec :
Assa4. Offspec :
zatím nemám gear ale popřípadě combat5. Profesie a skill :
ENG/LW6. Gearscore a Staty :
Attackpower-4125, Crit.-42%, Armorpene-23%, Hit.-433, Haste-2747. Screenshoty z hry : Nima
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor"?
Snad ano, toxo říkal že roug by se hodil8. Osobný progress (WOTLK raidy) :
Vše co je dostupné zabito.9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :
Fair Play-přechod na alianci10. Alti a ich spec :
Nemam11. Vek :
za měsíc 19 let12. Ako často hrávam WOW ? :
Raidtime, + volný čas když je čas a nálada.13. Niečo o mne :
Normální gamer, prazdná lednička, plný stůl odpadků Studuju OA posledním rokem 14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? :
Znám dost lidí, vím že je to kvalita, ne kvantita.15. Akým bude môj prínos pre guildu ? :
Přijatelný dmg, nástřel, redukce healu když bude třeba, chtíč a nápomoc16. Koho poznám z Ordo Satanas ? :
Crackey, Freelock, Smetiarr, najdou se možná i další...17. Vyhovujú mi časy raidov ? :
Zařídím se18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? :
Obojí mám a budu používat.19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? :
Jasné20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? :
Souhlasim.21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? :
Není problém22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? :
Ano, známMomentálně, co je bugnutá registrace to nahazuji já, takže můžete komentovat