Právě je 21 lis 2024, 14:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Monkey-warr prot tank
PříspěvekNapsal: 31 led 2013, 18:30 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Monkey
OSTAVE :
1. Nick : Monkey
2. Class : Warrior
3. Mainspec : tank (prot)
4. Offspec : dmg (fury)
5. Profesie a skill : BS (450,ToC/UD recepty) Mining (450)
6. Gearscore a Staty : 5321gs(tank) 5030gs (fury), staty tanka: defense: 560, Dodge: 29,25%, Parry: 18,07%, hit: 160, Block: 16,40%, expertise: 36. Tieto staty mam na svojom staminovom geare (sockety full stamka) Block eq a unhitable eq prave vyrabam.
7. Screenshoty z hry :http://imageshack.us/f/189/wowscrnshot013113095437.jpg/ prosím kliknite nato aby sa to zväčšilo. DMG meter mam iba je vypnutý a namiesto toho shieldu z Tempest Keep si tam hádžem Healthstone od Locka .
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? pokiaľ nie, uveď dôvod, prečo by sme mali mať práve o teba záujem: je tam uvedený Tank s avoidance equipom, čiže áno, je tam uvedený a ako som už spomínal block eq a unhitable eq práve dorábam a deadly boss mode zapínam na raidy.
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Mal som inú postavu na tejto nemám všetky achivy. Napríklad ToGC10 mam iba 4/5 ale viem všetky taktiky čo a ako na anooba, možem to dokázať pri najbližšiom ToGC. Je to kôli tomu,že world nevie dať anooba a tak isto ani guilda čo som bol v nej teraz. Davali iba 4/5. Tankovať môžem nazačiatku iba vašich altov aby ste si ma preskušali. Tak isto som hral aj na Anthorii, kde som Vás poznal, ale nebol som u Vás v guilde. Ulduar by som mal celý ovladať. Icc som dal v 10 cele a v 25 syndagosu.
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :na tomto serveri hrám pomerne krátko, preto som nemal tu možnosť ani poriadne dať ani ToGC aj keď jeho taktiku poznám už dosť rokov. Prišiel som sem po konci serveru Anthoria. Dostal som sa do guildy Hell division ale neboli to ľudia pre mňa. Tak isto som bol aj v The blonde union.
10. Alti a ich spec :Ako som už spomínal hrám tu krátko ale napriek tomu práve expím 60 shamana s full heirloom.
O MNE :Tak volám sa Michal a pochádzam zo Slovenska, konkrétne z mesta Bratislava. Chodím na Gymnázium Ivana Horvatha. Športujem rýchlostnú kanoistiku. K mojim koníčkom patrí aj hranie hry League of Legends. Inak chodím aj von a počúvam prevažne metalovu aj rockovu hudbu.
11. Vek : 15
12. Ako často hrávam WOW ? : WoW hrávam každý deň až na pár výnimiek a na raidoch sa zúčastňujem v každý možný termín.
13. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : K Vám sa hlásim z dôvodov nájsť si pohodovú partu a posunúť sa trochu dalej nielen v equip.
14. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Budem sa snažiť chodiť každý deň na raidy, aj tie, čo nebudu v GC, budem prispievať do GB a vyrábať veci z BS a samozrejme pomáhať .
15. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Asi nikoho, okrem ľudí čo mi pomáhali alebo chodili somnou raid.
16. Vyhovujú mi časy raidov ? : Medzi školou a treningami nemám žiadny čas preto som na WoW vždy asi od 17-17.30 večer cez týždeň a cez víkend tam bývam častejšie.
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : áno
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : áno
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : áno
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? :áno
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : áno

Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem : Veĺmi rád by som si zahral aj LoLko pokial by niekto chcel . Kedysi som hral PvP dost veĺa, kde som mal aj WF. Preto budem na svojom altovi hrať asi aj PvP. Ďakujem za pozornosť. S pozdravom Michal (Monkey).

Předmět příspěvku: Re: Monkey-warr prot tank
PříspěvekNapsal: 31 led 2013, 19:39 
Fórum Vlajkonoš
Fórum Vlajkonoš

in-game nicky: Nasferiti
Tanka teď potřebujeme jako sůl. Napiš kolik Unhit už máš, jak na tom jsi s unhit equipem. Já jsem, z toho co jsem tu četl, pro test raid. PS: Tím needem fragmentu jsi se vyznamenal xD , sice to dostal kdo měl ale i tak :D ...

PříspěvekNapsal: 31 led 2013, 21:42 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Freelock
Takže k téme talenty by som trocha prekopal a to hlavne v prot strome "Damage shield" na tanka dost zbytočne namiesto toho si daj talenty do "Improved Disciplines" + taku menšiu opravu by som spravil aj v arms strome kde máš iron will tento talent sa da využiť len pri championoch a pri beastoch pri brethe inač nemá uplatnenie respektíve na novom core nepôjde ani tam takže by som ho vymenil buď za charge alebo za "safeguard" ....
Taktiež určite vymeniť glyph devastate za LastStand/Shieldwall podľa výberu ..
Keď tak spamuj ingame /W Freelock uvidíme čo sa da robiť

PříspěvekNapsal: 31 led 2013, 22:39 
Fórum Adept
Fórum Adept

Budem nato myslieť, dakujem za radu. Tak isto Vám môžem predložiť môj block eq až o dva až tri dni a bude kompletne hotový. S pozdravom Monkey.

PříspěvekNapsal: 01 úno 2013, 07:49 
Fórum Panoš
Fórum Panoš

in-game nicky: Trezorka
Za na TEST raid. a suhlasim z toxom na new core bude war tank dost hard aspon podla testov na terajsom beta core co funguje (hades).

Ps: Nick a guildu na AA mozes pisnut??

PříspěvekNapsal: 01 úno 2013, 08:32 
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř

in-game nicky: drakuss/hestiô/helia
Menim nazor podla mna sa v tom UD 10 neukazal ako som cakal takze PROTI

PS: Drakuss uz bude na scene :D

Naposledy upravil Dr.ako dne 07 úno 2013, 13:49, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 01 úno 2013, 11:42 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Wose, Ahira,Whiteflame, Enoona,Fakegirl,Quisys, Woska
Za test raid

Obrázek

PříspěvekNapsal: 01 úno 2013, 14:33 
Fórum Adept
Fórum Adept

Ok, díky za tie talenty, už ich mam, mal si pravdu po dôkladnejšom prehliadnutí som si zmenil talenty kde mi ten prvý, Improved Disciplines, chýbal, je to veľmi dobra vec. Tak isto som si zmenil aj tie glyphi, neviem prečo som si to skôr nevšimol že ten glyph, ktorý si mi poradil je vážne super. Naďalej zbieram Block eq a na raidy som pripravený už teraz so svojim main eq. Monkey.

PříspěvekNapsal: 01 úno 2013, 19:21 
Fórum Adept
Fórum Adept

Zdravim ešte raz. Mám trošku problem, zajtra som mal mať asi ten skušobný raid, nestáva sa mi to často teda skoro vôbec ale musim cestovať a vrátim sa zajtra (2.2.2013) niekedy večer, čiže raid nestihenm :(. Je mi to veľmi ľúto, a dufam že budete taký milý a dáte mi náhradný termín, napríklad na ToGC 10. Ešte raz sa veľmi ospravedlňujem a vidime sa najbližšie asi v nedeľu. Ďakujem za pochopenie. Monkey.

PříspěvekNapsal: 02 úno 2013, 22:44 
Guild Master Twinstar
Guild Master Twinstar

in-game nicky: Ademar, Feldmarsalek, Aremys, Gwaihir
Nedela >> 15:00 TOC25 mozes?

Obrázek

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina