O POSTAVE :
1. Nick : Thenameless
2. Class : DK
3. Mainspec : Unholy
4. Offspec : Frost -DPS
5. Profesie a skill : ENG/JWC
6. Gearscore a Staty : u Meele : 5200 Attack Power,30,5% Crit,0% Armor pene,320 Haste, 308 Hit, 25 Expertise
7. Screenshoty z hry : Sem vložíte link vašeho UI, ktorý bude obsahovať výpis DMGmetru, Healmetru z tažších instancií, ako je napr TO(G)C, UD :
http://imgshack.cz/images/65592181893756370980.jpg8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? pokiaľ nie, uveď dôvod, prečo by sme mali mať práve o teba záujem
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Vše zabito.
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :Exalted, nezačlenění do kolektivu z duvodu malý účasti bavení se přes mumble.
10. Alti a ich spec :Kodexs - Fury Warr, Temales - CB rogue
11. Vek : za měsíc a něco málo 20 let.
12. Ako často hrávam WOW ? : Akorát na raidy
pak podle nálady.
13. Niečo o mne : Nesnášim falešný lidi a oni to cítí
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Jaj, tady jsem jednu odrážku přehlíd
- Protože je z Ordo Satanas cítit kvalita. Vedle kvality doufám hlavně v pohodovej kolektiv
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Myslim si, že obstojný dps a schopnost rychle se učit.
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Nikoho
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Naprosto
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Teamspeak budu muset stáhnout, doteď jsem měl mumble. - spíš k poslechu.
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Ano.
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Souhlasim.
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : S tím do toho bohužel musím jít
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : V Exalted byl taky DKP systém, takže ano.