1. Nick :Nawarana
2. Class :Warrior
3. Main spec:Protection
4. Offspec : Furyna
5. Profesie a skill :JWC/mining mam na full
6. Gearscore a Staty:Defense-567,dodge-26,34%,Parry 22,58%,Block mam 16,68%
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? Myslim ze tank by se vam hodil a vetsina uz me zna:)
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Toc/togc 10/25 az po anuba ale taktiku znam
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :Ordo satanas- byla tam nejaka neshoda a dalsi duvod byl ze jsem sel na ofik ale hruza tak jsem se vratil zpatky na twinstar
10. Alti a ich spec : Nemam
O MNE :
11. Vek : 21 let
12. Ako často hrávam WOW ? : Cas si vzdycky udelam
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Znam tu guildu byl jsem tam a chtel bych to zkusit znovu uz mam zase dost casu a hraju hlavne na twinu
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? :Jediny co vam nabidnu je tankovani a myslim ze to celkem zvladam
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Hmm nevim ale asi dost lidi nevim kdo vsechno u vas jeste je
17. Vyhovujú mi časy raidov ? :Jojo vsechno v pohode
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas?
rijimam
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? :Ano
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Ano souhlasim
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? :urcite ale lepe znam epgp,ale v dkp se taky vyznam