Lauryn píše:
tož
Eqip dobrej celkem
glyphy enchanty gemy ok
staty- trochu overccaplej hit a haste, třeba víc critu na úkor toho spiritu co máš v těch itemech spirit haste..podívej se na ten topic s bis eq.Dá se to poskládat i stejně s 245ilvl itemama (mimo unliving hc)..místo toho doporučuju oko z razorscala 10
talenty pár chybek, to sme probrali ... HLAVNĚ TY MANA REGEN BOŽE XD
na rotaci sem nekoukal pač už sem musel rychle logovat na raid, ale snad ok
velký mínus za ten offspec.. --- Máš na to abys byl na anubovi tahoun v dpsku, což je to, co Ordo potřebuje...Každopádně bez toho offspecu nemáš šanci tahat top dps a jako boomkin si na anubovi k ničemu...Pokud by sis to rozmyslel a chtěl poradit tak mě kontaktuj...
Boomkin vám chybí, takže sem určitě Pro na test. Rozhodněte se sami a Ademar si tě popř. s tim off specem spacifikuje.
Řeknu ti to takhle off spec tank pryč nepude celkem ho hraju. Takže pokud je to problem u toho anuba že nemam 2x bala spec
tak u vas asi nemam co delat
A překopavat eq kvuli anubovi mi taky příde moc byl sem stimhle togc 25 3x vzdy 4/5 a v top 5 dps sem byl vždy takže jestli todle opravdu považujete za nutný.Tak mě ani netestujte mě se takhle hraje dobře a to je ve hře to podstatný si myslim já...