O POSTAVE:
1. Nick : Balaheart
2. Class : Druid
3. Mainspec : Balance/Boomkin
4. Offspec : Feral tank
5. Profesie a skill : Full 450 alchemy/herbalism
6. Gearscore a Staty :Main spec 5430-5510 GS podle trinketu off spec 4,9 k gs Bala: 3200 Sp 400 Hit rating 30% crit 400 haste
7. Screenshoty z hry :Bohužel screen neni dostal sem před týdnem nový notas. Takže sem wow musel instalovat znova takže nemám žadné
8. Souhlasí moje povolanie Ano
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Insanity Togc 10 Togc 25 4/5 UD sem mockrát nebyl ale někdy sem zašel
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : Blood dragons Bohužel se rozpadla
10. Alti a ich spec : Alta mam jen Dk Main Frost dps a off Blood Tank
O MNE :
11. Vek : 17 V březnu 18
12. Ako často hrávam WOW ? : To se nedá přesně říct ale pokud sem doma a nejsem zrovna z přítelkýní. Tak sem tu i celý den
13. Niečo o mne : Sem komunikativní pro každou srandu samozřejmě mam svoje dny asi jako každý. Mezi mé zajmy patří wow,fotbal,hokej a samozřejmě má pritelkyně. Tod asi takový základní info o mě.
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Protože hledám dobý kolektiv a dobrý progres a ten vy máte
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Pořádný burst dmg
a samozřejmě se vším komukoliv poradim pomužu.
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Zatim asi nikoho
Možná podle nicku ale přímo asi nikoho...
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Ano
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano
Pokud bratr nebude zrovna spát
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Samozřejmě že ne. Dělal bych si jí tim i sobe myslim že to nemám zapotřebí.
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Ano
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Pokud bude nutné tak ano
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Ano v bejvalé gildě sme ho měli taky
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem :Asi ani ne myslim že sem napsal dost.