O POSTAVE :1. Nick : Jedith
2. Class : Priest
3. Mainspec : Shadow
4. Offspec : Disco,Shadow PVP (přehazuju podle potřeby)
5. Profesie a skill : Tailoring 450, Engineering 450
6. Gearscore a Staty : PVE 5157GS - 2765 SP, 531 Haste, 14,85% Crit, 279 Hit, PVP 5332GS. Bohužel mám v PVE eq ještě nějaký věci PVP, takže to s tím dmg zas tak slavný není...ono taky nasbírat full PVE eq s worldem není žádná sranda...
7. Screenshoty z hry : http://imageshack.us/f/593/beznzvudmp.jpg/ ,
http://imageshack.us/photo/my-images/692/fpsrod.jpg/ mám ID tak není z raidu
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? ne, ale budu se snažit gildě pomoci v jakémkoli možném ohledu - dmg za shadow, popř. support s disco...zároveň ale také rád zajdu guildovní BGčka nebo s radostí poskytnu dalším členům gildy svoje profese. Za cca 3 roky hraní pouze za priesta si myslím, že ho už celkem ovládám. Každopádně ve mě můžete najít slušného a pohodového člověka.
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : víceméně vše kromě ICC
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : dlouho bez guildy, ale poslední byla The Praetorians - PVE zde bylo na slabé úrovni a většina těch správných lidí odešla...a ještě dávno předtím při progressu UD horďácká Hell Drivers
10. Alti a ich spec : žádní co stojí za zmínku
O MNE :11. Vek : 19
12. Ako často hrávam WOW ? : kvůli studiu převážně jen o víkendech (několik hodin), ale teď při zkouškovém jsem zde častěji
13. Niečo o mne : Je mi 19 let, mezi moje záliby patří "víno, ženy, zpěv" a sport
Studuju v Brně Všeobecné lékařství (což je důvod proč nemůžu být v kuse online) a jsem slušný a spolehlivý člověk co má rád srandu a fajn lidi.
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Chtěl bych se opět zúčastnit dění v TOP guildě a to hlavní - co jsem doteď potkával členy Ordo Satanas, tak mi přijdete nejen jako guilda co se žene pouze za progressem, úspěchy, achievy atp. ale i guilda, která obsahuje komunitu pohodových a také velmi schopných lidí.
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : opakoval bych se s bodem č. 8
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : zvlášť dobře nikoho
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : více než dost
PODMIENKY PRIJATIA :18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Už mám připravený
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Pochopitelně
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Tak určitě
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Samozřejmě
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Ano
na veškeré další otázky rád odpovím buď zde na foru nebo in-game