1. Nick : Tide
2. Class : mage 80 lvl
3. Mainspec : fire
4. Offspec : mam zatím arcane/frost na pvp ale v případě nutnosti není problém dat něco jiného
5. Profesie a skill : enchanting + tailoring oba 450 skil + fisching , cooking, first aid
6. Gearscore a Staty : GS - 5357, SP - 2718, hit - 339, crit - 39,74 % (fire - 45,74), haste - 470, manareg - 337
7. Screenshoty z hry : screenshoty ze hry nedělám nějak je k životu a k hraní nepotřebuju
8. Souhlasí moje povolanie (class) Ano aouhlasí. A proč právě já netvrdím že sem nejlepší ale svoji clas ovládám myslím že nadpoměry twinstaru
jsem týmovej hráč itemy beru vždy jako poslední což možná poznáte když me vezmete jde mi si dobře zahrát se slušným kolektivem a o potěšení ze hry item je už len třešnička na dortu.
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : UD10/25 TOC10/25 samozřejmně i HC, onyx 10/25 a další ty už nejsou tak důležité možná jen EOE10/25
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : v pár guildách jsem byl ale názvy neznám bol jsem tam krátce pak dlouhou dobu na volné noze takže Pug raidování které chci opustit s blížícím se ICC
10. Alti a ich spec : žádné nemám
O MNE :
11. Vek : 25 let
12. Ako často hrávam WOW ? : Wowko hraju od jeho začátku téměř 6 let. Začínal jsem na Mystiq.cz pak jsem plynule přešel na mystiq.org posléze asi dva roky na Drakhtulu. Nyní na serveru twinstar - svět - phobos kde
13. Niečo o mne : pracuji jako IT - správce sítě ve firmě Kronospan v jihlavě
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Setkal jsem se z vaší guiildy s hráčem na raidu TOC 25, kde on sám mě nabídl že ybch si knim mohl dát přihlášku půobil na mne jako normální dospělech chlap bez zbytečnejch keců a machrování okolo první dojem paráda
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Na každom raidu se snažím dělat maximum pro úspěch celého týmu a ne jak tupec civět na dmg metr alůe o tomto bychom se zde mohli bavit donekonečna. Myslím že za svou kariéru o wow jsem pochytil spoutu znalostí a věřím že budu přínosem pro guildu. Snad si s magama z guildy věměníme zkušenosti a vychytávky.
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? :Gendry - setkali ujsem se již ve výše zminovaném TOC 25
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : časy by vyhovovali ale občas se stane že do toho něco vleze.
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? :Ano
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? :Ano
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? :Ano
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Ano
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem :Možná budu první kdo má takovoudle zajímavost, prvně jsem si říkal že to snad ani prsát nebudu ale naopíšu a pochlubím se v unoru 2013 se mě narodí syn.