O POSTAVE : 1. Nick : Khendria 2. Class : Paladin 3. Mainspec : Tank- 5.35GS 4. Offspec : Holy- 4.9 (méně použitelný, popř mohu dodělat) 5. Profesie a skill : gathering zatím- Herb 450, min 450. Po dosazeni lepsiho eq prehodim na JWL a asi Ench 6. Gearscore a Staty : Defense:566 dodge:700;28.56% (mam trinket Fevor of Frostborn, jelikoz lepsiho mi nic nepaldo za trinket, chci vymenit co nejdrive) parry:392;21.94 hit:91;2.78% (pro jistotu pouzivam glyph of reckoning- +8% hit na hand of reckoning a Righteous defense) block:11,64%- s holy shield 41,64% expertise:13;3.25% 7. Screenshoty z hry :http://2i.cz/336fe3c91a 8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? pokiaľ nie, uveď dôvod, prečo by sme mali mať práve o teba záujem 8. Osobný progress (WOTLK raidy) : prochozeno mam hlavne naxxramas, jelikoz jsme hlavne hraval prvni WoTlk, tedka jsme se vratil k WOW pred asi 8 mesici s tim ze jsem si osvojil temer ihned taktiky na ToGC, jen bohuzel UD nemam odprogressovaane, ale nei problem doucit se taktiky, jsem si taktikami jisty po mirmidona. Na tomto serveru prochozeno ohledne ToC 10/25 vse ToGC 10- vse TOGC25- po Anuba 9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : GuM se choval naprosto nekompetentne a byl vuci guild clenum ponizujici. 10. Alti a ich spec : low lvli- nema cenu resit O MNE : 11. Vek : 17 12. Ako často hrávam WOW ? : kazdy den 13. Niečo o mne : Rad hraju abych byl nejlepsi a chci toho take dosahnout, ziskat co nejlepsi gear a naprogressovat ToGC25 cele resp pregressovat spise jen Anuba. 14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : hledam schopnou guildu s dobrym progressem a lepsi vedeni, nez mela minula guilda (FH) 15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : budu velmi aktivni tank, jsem nekonflitkni a rad supportuji ostatni z guildy. 16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Lutys 17. Vyhovujú mi časy raidov ? : ano PODMIENKY PRIJATIA : 18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : ano 19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : ano 20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : ano 21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : ano 22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : ano
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem : Chci jen dodat, ze bych rad dostal sanci prosadit se v solidni guuilde jako je Ordo Satanas, chtel bych se zlepsovat a byt alespon jeden z nejlepsich na serveru. K me postave, bohuzel mi nechce padnout trinket na Staminu v ToC a chodim kazde ID, proto mam tedka Fevor of Frostborn a proto mam take o tech cca 2K hp min nez bych mel mit, doufam ze ho brzy sezenu abych mohl byt spolehlivejsi tank.
|