O POSTAVE : 1. Nick : Samejiquyo 2. Class :Rogue 3. Mainspec : Assasination 4. Offspec : Sublety (PvP) 5. Profesie a skill : Jen skining 450 skill 6. Gearscore a Staty : u Meele : attack power - 3044, crit - 575 (36,17%), armor penetration - 270 (19,29%), haste rating - 310 (9,45%), hit rating - 247 (7,53%), expertise - 222 27/27 7. Screenshoty z hry : Bohuzel zrovna nemam 8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? pokiaľ nie, uveď dôvod, prečo by sme mali mať práve o teba záujem 8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Naxx 10/25, VoA 10/25, OS 10, UD 10/25 ( dostal jsem se jen k Hodirovi dal ne), ToC 10 (jen k Championum, ToC 25 (Valkyri) 9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : Hope of Naaru, byla to dobra guilda, ale bohuzel... moc se raidy nechodilo, sem tam nas bylo hodne online ale nepovedlo se. Odchazim z duvodu, abych mohl poznat nove prostredi, nove lidi a byt nejak uzitecny. 10. Alti a ich spec : Levan, zatim low lvl
O MNE : 11. Vek : 17 let 12. Ako často hrávam WOW ? : 2-3 hod. denne 13. Niečo o mne : SZŠ, 14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Jeste jsem nebyl v guilde ktera by chodila pravidelne raidy, tak bych rad poznal nove prostredi. 15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Jsem aktivni hrac, rad pomuzu pokud je to v mych silach. 16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Iset 17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Ano
PODMIENKY PRIJATIA : 18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano 19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Ano 20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Ano 21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? :Ano 22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Ano
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem : Hraju za rogue teprv chvili, takze se to vsechno jeste ucim, a pomalu ziskavam eq z HC popr. z raidu.
|