Ahojte,
(pre ludi co neradi citaju najdolezitejsie som farebne vyznacil
)
1. Jméno hlavní postavy :
Smetiarr2. Povolání a Level :
Paladin 803. Talenty :
Retribution (preferujem AM speck)4. Alti : mam len take viac menej z nudy odkladacie a podobne ziadne 80-tky
Indulonen a podobne skoda reci
6. Profese : JWC/tailoring
7. Předchozí guildy : THS,EA
8. Zaměření : Oboji
aj ked s pvp som mal hoodne dlhu prestavku... nejak moc nebolo s kym a kedze uz som mal full ani som nejak nehladal niekoho noveho 9. Jak dlouho hraji WoW :
2,5 ( uvedene v jednotkach : Rok) 10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :naxx a ulduar samozrejme full clear
toc/togc full clear icc10/25n full clear hero verziu len par prvych bossov...
11. Popis mého PvE eq : "zatím sbírám PvE eq, průměrný ilvl je 226, nějaké doplňky PvP wrathful // full PvP rele set, wrath doplňky"......
wrathful doplnky by sa mi celkom hodili ale viac menej mam full pve gear na retribution paladina, okrem jedneho trinketu (ilvl 200 ktory aj tak v blizkej buducnosti chcem vymenit za DV) mam vsetko 245 ilvl+
12. Věk :
1813. Jak často se věnujes WoWku ? : podla casu a nalady... niekedy som tu 16 hodin a niekedy 5 minut
ale raidy viac menej nevynechavam ak nemusim... (v sobotu som sice do 18 prec a vecer vacsinou to byva take alkoholickejsie ale nedela mi plne vyhovuje
aj ked je to len alt raid ale sobotu sem tam budem vynechavat pravdepodobne.... podla toho aka akcia sa bude konat
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že je to momentalne ako tak guilda splnajuca moje poziadavky )
15. Něco o sobě : Volam sa
Peter ale pocuvam aj na peťko alebo ine odvodeniny
povecsinou mam rad humor... hlavne ten netapny
onedlho budem maturovat tak potom je mozne ze ma smiech prejde
a mam rad football
ci uz aktivne alebo pasivne
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : o jedneho dmgera viacej
raid leader zo mna nebude to viem uz teraz
ale inac snad v pohode.... do G chatu nemam problem sa zapojit a nwm ze by som mal nejaku extremnu schopnost vdaka ktorej by som bol nieco viac nez ostatni ludia
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se TS3 aj s mikrofonom mam
vacsinou sa nebojim pouzit
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: vyjádřím se :ja som stelesnena slusnost
D dokonca nepouzivam nadavky ako ko... pi....... takze maximalne vybodkujem
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: vyjádřím se: divny bod ale kludne beriem na vedomie
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) myslim ze v tom nebude problem
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší?
EPGP system poznam addon nemam... ak by to bolo nevyhnutne nerobi mi problem si ho zaobstarat
S pozdravom,
Smetiar