1. Jméno hlavní postavy : Ajvo - Prot war
2. Povolání a Level :
Warrior 80lvl
3. Talenty : Protection
4. Alti : nick (level, class, specy), nick (level,....), Hunter MM 80lvl, 4900 gs , není pro mě jako altík, mám ho rád jako warra : )
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano, (pokud jsem náhodou nepřehledl)
6. Profese -
Warrior má : BS / MIN - Full
Hunter má : ENCH / LW - Full
7. Předchozí guildy :
Holy Blades- odešla spousta mích skvělých přítel, a guilda jako celek pro mě tak něják ztratila význam.
8. Zaměření : PvP / PvE / Pouze PvE , PvP pouze na kamínky. : )
9. Jak dlouho hraji WoW : S přesností nedovedu říct , ale .. 2 roky určitě.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Víceméně vše co se momentálně na twinstáru raiduje, jen ToGC 25, tam mám zatím jen 1 bosse.
11. Popis mého PvE eq :
Warrior -5239 Gs prot, téměř vše lvlItem 245 , chází mi tam jen zbraň a snad lepší trinket.
Hunter -4900 Gs MM , Eq prúměrný lvlItem 232, je tam spousta věcí na doladění , i přes to už vyčnívá z řady : )
12. Věk : 18 +
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Mimo studium témeř pořád, mám částečně i "práci" ve které mám možnost hrát i raidovat.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Určitě hledám jako prioritu
dobrej kolektiv lidí co rádi raidujou a mají i nějáký ty pve "úspěchy" a zkušenosti, žadný čajíčky.
15. Něco o sobě : Tohoto témetu jsem se po pravdě nejvíc bál, vůbec netuším co bych vám o sobě mohl říct, snad je pravdu, a to ,že jsem ten
nejkrásnější chlapec co ste kdy viděly : D Právě je 23.05, druhý den nespím, a od pátku jsem strašně nechlazenej, mějte semnou trpělivost : )
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : S komunikaci v G chatu a obecně vůbec žádný problém nemám, ba naopak věřím ,že budu pozitivni přispívat do morálky guildy, a snad i mé zkušenosti s postavou Vám ledacos ulehčí.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Zkráceně, vše mám.
18. Bod 18. Chování -
Já jenom slušně : )
19.
Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: .
Plně chápu.20.
Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:
Vše připraveno.21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP ...
Vše prostudováno, souhlasím.S pozdravem,
Ajvo