1. Jméno hlavní postavy : HOllux
2. Povolání a Level : Warrior 80
3. Talenty : Prot/arms
4. Alti : Bloodblade(80 rogue) delleun (69 unholy DK)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : ne a proč mít záujem o mne ? Proto že sem znalý své classy a mám konexie (dost vela starých hráčovktorých poznám su teraz u vás- snád maju len dobre spomienky)
6. Profese : JWL (450), MINING (450) (mining chcem nahradit LW)
7. Předchozí guildy : Holy Blades, Guardians of fait, Alter locus, The assasins, Reborn of legends (ani raz som nebol kicknuty z gildy a ani leaver niesom)
8. Zaměření : Najmä PVE (prot) a pvp zriedkavo
9. Jak dlouho hraji WoW : 4-5 rokov za wara rok a niečo...
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : všeho všudy togc 25 som ešte nebol (vlastne bol, ale icehowl vždy dostal enrage) inak taktiy na všetko.
11. Popis mého PvE eq : posledna vec z toc 25 je satrina čo potrebujem, potom už len TOGC su raidy kde niečo je mile mojmu srdcu
taktiež Bloc eq už mám jakš takš poskladany chyba mi ešte par veci a osocketovat a mam už aj ten eq
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Hollux12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : moj doktor mi odporučal znížit dávku tak 4-5 hodin na každý den
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Pretože tu poznám dost ludí a prídete mi ako fajn koletkív a skusena gilda
15. Něco o sobě : Chodím na Mat-fyz gympel som maturant vnujem sa bojovím športom a toď asi vsjo
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Prínos pre gildu odomna je sponzoring (surky a tak) (žiadne uplacanie
) a taktiež dobrý skúseny war tank.
Body 17-21 splnujem a súhlasím s nimi.