1. Jméno hlavní postavy :
Beloved2. Povolání a Level :
Paladin 803. Talenty :
Retribution(11/5/55)/Holy(51/5/15)4. Alti :
bez altov5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :
Na webe to nevidím, no ingame som uvidel macro, vraj máte voľné postele aj pre re3 6. Profese :
Herbalism (450), Jewelcrafting (455)7. Předchozí guildy :
IO-Shaman Tronix (First realm YS down), Exalted-Shaman Tronix8. Zaměření :
Pure PvE9. Jak dlouho hraji WoW :
cca 4 a pol roka10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :
po UD content všetko, UD cca 90%HM dole + Algalon, ToC 10/25 down, ToGC 10 4/5 down, ToGC 25 3/5 down (ToC a ToGC odchodené len s worldom)11. Popis mého PvE eq :
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=Beloved Tak po pol noci skočím 1 HC a moje staty budú nasledovné (5038gs, 5228ap/34%crit self buffed, expertise capped, hit capped) btw full pve equipped/full socketed/enchanted12. Věk :
2113. Jak často se věnujes WoWku ? :
po-štv 15 hodín denne poctivo, pia-sob-ne do neskorého večera, potom dávam prednosť reálnej radosti zo života 14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :
Určite hladám kvalitnú PvE guildu a viem, že vy ste jedna z nich, tak prečo to neskúsiť ? 15. Něco o sobě :
Martin, večný študent, mám rád autá, ženy(hlavne moju fenku ktorá žiarli na WoWko a na guildy, ktoré mi berú život), čínu, MC a Jara Nohavicu.16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :
Prínos ? Jednoznačný error recountu ^^ Ovládam tých 5 pupčekov do rotácie, sem tam ma osvieti a stihnem použiť aj aura mastery. Sem tam BoKnem aj bossa, ale tak asi každému palachovi hrabe z blessov 17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?:
Mám všetko okrem funkčného DBM, ten musím doriešiť. Mikrofón mám.18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:
Mám rád disciplínu a riadim sa ňou. Samozrejme som za každú srandu v rámci normy. 19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:
Zatiaľ som kicknutý nikdy nebol a dúfam a pevne verím že sa mi to ani nestane.20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:
Roger that! 21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?:
Na EPGP som zvyknutý, detaily a vaše OS "hodnoty" itemov si mrknem ešte teraz.PS: Snáď som vás zaujal a ak by som mal neuspieť, radšej by som pohorel na základe equipovej stránky ako tej osobnostnej. No pevne verím, že sa ku vám pridružím. Zdar !