1. Jméno hlavní postavy : Enelia
2. Povolání a Level : Mage 80
3. Talenty : Arcane/Frost (jen jsem si zkoušela poskládat pvp talenty,ale přednost má arcane)
4. Alti : Gneya (Druid,80 lvl,Feral/Balance)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Enchanting (450),Tailoring (450), Cooking (450)
7. Předchozí guildy : Crusaders of Dawn
8. Zaměření : PVE,ale zkoušela jsem i PVP
9. Jak dlouho hraji WoW : cca rok a čtvrt
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Vše co je otevřené na Twinu, ToGC 25 3/5 (world)
11. Popis mého PvE eq : Item lvl nejnižší 226 (ring), 232/245 (ToC 25/ ToGC 10), 5307 GS
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Enelia Armory
http://leteckaposta.cz/184701559 Screen
12. Věk :17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 1-2 hodiny denně +raid time
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Dala jsem na doporučení Maggnuse. Slyšela jsem, že jste guilda na úrovni,máte úspěchy a já bych to taky chtěla někam dotáhnout a být užitečná pro guildu.
15. Něco o sobě : Jmenuju se Katka, je mi 17 let, studuju Střední zdravotnickou školu (za rok maturita). Hraju florbal (ted už jen rekreačně). Věnuju se taky cyklistice. Co se wowka týče, jsem ještě GuMko CoD, ale guilda se rozpadá kvůli odchodu RL. Pořádala jsem i guildovní sraz,takže organizace nějaké ,,akce" není u mě problém. Na raidy chodím s předstihem,vždy připravená, protože nechci zdržovat ostatní.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jsem komunikativní člověk, když vím a umím pomoct,tak pomůžu, přemýšlím nad tím, co jsem udělala špatně (když něco udělám
) a snažím se to napravit, jsem ochotná progressovat i do noci a zkoušet nové věci, moje porfky byly vždy k otatním otevřené. Jsem přispůsobivá.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Ano
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ano
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? Ano