1. Jméno hlavní postavy : Wizzlikee
2. Povolání a Level : Paladin - 80lvl
3. Talenty : Holy PvP / Retri PvE - Skládám si PvE Holynu, už mám na ní Merlins robu a wristy z profky, což mně ty dvě věci dohromady stáli kolem 7k goldu, tudíž to s holynou myslím opravdu vážně
4. Alti : Dzambi - Warrior, Mining, BS
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Bohužel nesouhlasí
Ale doufám, že u vás v guildě koukáte především na aktivitu a skill
6. Profese : JWC 450, ENG 426
7. Předchozí guildy : Holy Blades
8. Zaměření : Obojí, ale přednost PvP před PvE nedávám !!
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky a z toho paladina cca 8 měsíců
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : FULL CLEAR všechny WOTLK instance včetně ICC
11. Popis mého PvE eq : No muj Retri EQ je low, protože jsem dlouho nehrál WOW takže je tu zastaralý eq. Pokouším se co nejvíc chodit raidy a lootovat z nich co nejvíc to jde jak do retri tak do holy specu
ARMORY12. Věk : skoro 17 let
13. Jak často se věnujes WoWku ? : TeĎ na střední cca 4-5 hodinek, o víkendu více
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Guilda s pěkným progressem, farmou, skill lidma a zkušeným vedením, proto právě ORDO
15. Něco o sobě : No tak začnu asi tím že je mi 17 let, bydlím v Plzni a chodím na střední prumyslovou kšolu elektrotechnickou obor WEBDESING, ale to učení mi dává zabrat, takže to ais neudělám
D D8le moje zájmy jsou holky, wowko, sporty, muzika a nově i bohužel učení :// Hrával jsme dříve Hokejbal, ale přestal jsem stím kvuli zdravotním potížím
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Přínosem pro guildu by měla být hlavně moje aktivita a znalost paladina jako takového do pve, dále zapojování se do raidování guildy a zapojování se do g chatu, znám lidi co mají guildu, ale není ani poznat že by v té guildě byli.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všechno výše uvedené vlasntím takže není problem
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Slibuji, že nebudu dělat guildě ostudu v přijpadě mého přijetí meti Vás
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru na vědomí a souhlasím s tímto pravidlem
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: TS mám a zapojování se do GC je samozřejmost
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? EPGP loot znám a preferuji ho před DKP
Vím, že muj PvE eq, není uplně to nejlepší co by jste případně hledali, ale doufám že tohle nebude vadit a budete se dívat na skill a aktivitu
Díky
Wizzlajk