1. Jméno hlavní postavy : Honour
2. Povolání a Level : Warrior 80
3. Talenty : Fury / Protect
4. Alti : Nemám alta žádného.
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Jwc, mining.. obojí 450
7. Předchozí guildy : Cerna Ruka, Blood of Dragons a další..
8. Zaměření : PVE.. ale občas si zajdu i nějaké ty areny pro pobavení
9. Jak dlouho hraji WoW : 4-5 let
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : TOC, TOGC, Naxx, VOA, OS, Onyx, ICC, UD
11. Popis mého PvE eq : No tak už mám 4/5 T9,5 v protectu.. ve fury totéž.. mé gs činí zhruba nějakých 5,2 k gs.. mám také HC itemy převážně off party ale i jiné.
12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : No podle toho jak se mi chce, ale většinou tak 5 hodin.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Jste dobře prosperující guilda ve které bych chtěl prezentovat i já
15. Něco o sobě : Bydlím v Uherském Ostrohu a ve volném čase rád si chodím zaběhat, zakopat fotbálek a také kulturistika.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : No, nerad mluvím nějak tak o sobě, ale myslím že jsem normální kluk se smyslem pro humor.. jinak jsem aktivní každý den tak si myslím, že kdyby někdo chyběl jako tank tak ho můžu nahradit, popřípadně pro vaše alty.. tank se vždy hodí
ale záleží na vás.. klidně můžu mít main spec dmg
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Vše mám
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Mám obě
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: V guildě jsme ho používali, takže ano mám ho připravený.. přeji příjemný pozbytek dne