Právě je 21 lis 2024, 19:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - Hoxi
PříspěvekNapsal: 07 zář 2012, 15:30 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Hoxi
1. Jméno hlavní postavy : Hoxi
2. Povolání a Level : Mage 80
3. Talenty : PvP: Frost(Podle nálady i Fire); PvE: TTW Fire
4. Alti : nick (level, class, specy), nick (level,....) : Nevedu, ale časem bych si rád udělal sublety rogunu na takové world pvpčko v invisu a zkusit i jestli by dobře píchala v pve.
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Bohužel nesouhlasí a nenapadá mne jediný důvěryhodný důvod, pro který by jste mne měli chtít. Ale chtěl jsem dodat, že mága hraju strašně dlouho, měl jsem jich několik jak v PvP na vysokých rankách tak mezi topem dmgerů serveru vždy. Prolítal jsem již několik serverů i officialních a s trochou nadsázky mohu říci, že jsem mage s docela velkým potencionálem. Když se na něco zaměřím, doklepu to do nejlepšího hodně rychle. Chápu, že s mým gearem se momentálně nikam na raidy nedostanu s vámi, protože bych vám to asi kazil, ale o to mi teď moc nejde. Chtěl bych k vám, protože jste mi byli doporučeni jako dost fajn guilda, líbí se mi provedení a styl napsání na twinstar foru, líbí se mi nick a jediný co bych očekával po přijetí je skamarádění se, seznámení s lidmi a aby mne brali v potaz že tam maj nějakeho malého šmudlu. S worldem bych zkusil nabrat nějaký přiměřený gear, než bych byl schopen jít s vámi nějaký raid. Asi blbý nápad, ale chtěl jsem to zkusit.
6. Profese : Tailoring 450 / Enchanting 440 (budu předělávat Enchanting na Engineering, především kvůli pvp a myslím, že haste na ruce a nějaké engi vymoženosti se ani v pvečku neztratí)
7. Předchozí guildy : Carpe Diem, důvod odchodu? Přestala hrát naše guild leaderová guilda byla více méně mrtvá a každý začal leavovat. I když s těžkým srdcem šel jsem také.
8. Zaměření : PvP i PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : 6 let +
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Od naxu 10tky po ToGC 25tku.
11. Popis mého PvE eq : Pve equip zatím sbírám, jelikož jsem opravdu maximalně 5 dní 80 level, moc sem toho ještě nenafarmil, potřebuji pod jménem něco mocného, aby to šlo rychleji :) Dofarmím jen pár honorů a budu mít všechny doplňky relentless + pokoupim nějaky rele equip nejlépe dageru a knížku, to se asi nejhůř farmí v pvečku. Jsem tedy spíš PvPer, ale miluju Pvečko, pokud jsou fajn progressy se slušnou bandou lidí, kteři na sebe na TSku nejsou sprosití, jako jsem už zažil v hodně guildách.
12. Věk : 20 let
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 10 hodin denně +- ,ale je to různé. Záleží také na práci.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být Sataňákem, protože jsem od vás potkal pár lidí, docela komunikativních co i pomohli, kvůli super jménu, kvůli toho jak máte udělanou propagační stránku na twinstar forku, hodně lidí mi vás doporučovalo, i to jak máte rozpracovaný vzor přihlášky svědčí o tom, že by se zde dalo s potencionálem krásně vyrůst do plnohodnotného mága a být přínosem pro guildu.
15. Něco o sobě : Jsem 20ti letý kluk, který nedávno dodělal střední školu s maturitou v oboru programovacích jazyků. Momentálně plánuji odstěhování se do Prahy a najít si zaměstnání v oboru. Baví mě být venku s přáteli, skateboard, posilování, miluji muziku obzvlášť tedy metal \m/ Wowku sem se začal věnovat někdy ve 13ti - 14ti letech ještě na základce kde má první vytvořená postava byla Humanka Frost Mage. Od té doby nehraju nic jiného než Mágy, sem tam warriory a hrozně mne láká roguna, plánuji si udělat alta rogunu. Naposledy jsem hrál na serveru Soulwell, který se složil z několika serverů, tak mne to tam zlákalo, jelikož tam bylo kolem 900 lidí online. O twinstaru jsem věděl, ale choval jsem k němu trošku odpor, protože si pamatuju dobu kdy začinal, byl jsem zrovna na Anthorii kde otvírali 72 level k expení a northrend. Většinu mé guildy Twinstar zlákal a guilda byla na pokraji rozpadu. Nakonec jsem odešel také, přitelkyně mne tehdá dostala od wowka a delší dobu sem to nezapl. Na soulwellu jsem byl v nejlepší pve guildě za svého main mága, se kterým jsem byl většinu času na vrcholku recount tabulky a sem tam i nad over powered fury warriorama. V guildě, ve které jsem byl měla největší potencionál na 1st realm kill togc 25. V pvp mi utekl gladiátor díky tomu, že jsem přišel o svého parťáka, shadow priesta na hraní shatter play a musel jsem odehrávat s kdekým, s ele shamanem, s destro lockem a podobně. Ze soulwellu jsem odešel kvůli totálnímu poklesu populace. Z krásných 900 hráčů jich tam zbylo aktivně tak 400, s bugama se nic nedělo, achievy za konec rele sezony jsem ještě nedostal. Bylo to tam zabité a tak jsem zmanipuloval několik hráčů z onoho serveru, a přestěhovali jsme se sem.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Budu Vás urážet na guild chatu, krást z banky, ignorovat raidy a hackovat loot systém :D Jsem docela komunikativní člověk, rád se účastním všech raidů a vypomáhám jak jen je to možné. Při progresu ze sebe většinou sypu dost nápadu, některé se i uchytí, třeba když jsme na Soulwellu progresovali valkyrky na togc 25 a byly buglé kuličky, obnovovali se 10x tak rychleji a bylo jich tam víc než by mělo být. Rád pomůžu s čímkoliv, když se někdo zeptá, pokud se umí slušně chovat což bych ani nečekal u vás že někdo se chovat neumí.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře : Mám vše včetně mikrofonu, avšak varování. Jak se na TSku rozjedu, tak to nezná hranic.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Samozřejmost
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Samozřejmost
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Jasnačka
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: No EPGP jsem tedy ještě v praxi nezažil, ale učím se rychle. Vždy jsme ve všech guildách jeli na Dragon kill points, ale v poslední guildě na soulwellu na icc jsme epgp plánovali. Vše postahuji :)

PS:. Líbí se mi guildy s přihláškama, naznačuje to profesionalitu.

Naposledy upravil Hoxi dne 07 zář 2012, 18:58, celkově upraveno 3

Předmět příspěvku: Re: Přihláška - Hoxi
PříspěvekNapsal: 07 zář 2012, 17:48 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Eol the hodne silny gnom
ja som za test

aj ked myslim ze magov mame celkom dost tak rozumny clovek sa nikdy nestrati
equip sa da dobrat len musis ratat s tym ze ideme na epgp a pravdepodobne ho nenabudnes raketovou rychlostou (priorita nepusti)
"a aby mne brali v potaz že tam maj nějakeho malého šmudlu." zavadzat v raide nebudes samozrejme ak vies co mas robit....ked clovek nefailuje tak jeden slaby dmg sa v raide strati ak to nie je HC....nabrat eq v 10kach kde sa nejde na prioritu a nikto nic nechce je uz jednoduche

a ak ocakavas nejaky progress od tejto guildy tak to ta musim asi sklamat.....tu ludia daju 4x wipe a uz musia ist zahadne off, prisla im navsteva alebo jednoducho musia hrat LoLko (wave Karlos) ......a nevravim uz o trolloch co musia ist spat o 10tej lebo ziju v katolickej rodine :D

edit: konecne nejaka pekna prihlaska....este to trocha vyfarbickuj nech sa to lepsie cita a dokonalost

Obrázek
http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=193013
Obrázek

PříspěvekNapsal: 07 zář 2012, 18:36 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Lauryn
Tož já jsem také Za ,souhlasím s Eolem
ale budeš muset excelovat

PříspěvekNapsal: 07 zář 2012, 18:37 
Fórum Adept
Fórum Adept

To mne potěšilo :) Progress být samozřejmě nemusí, já si rád zahraju Pvečko, baví mne to nemusím dostávat věci. Například v guildě na minulém serveru jsem chodil pve 3 měsíce, než jsem si nakřečkoval hromadu dkp abych si něco koupil a vůbec mne to nemrzelo. Ještě to tedy upravím, aby se to lépe četlo :)

PříspěvekNapsal: 07 zář 2012, 21:28 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Tangerine, Tanga, Tangacka <> Tangerajn, Tange
sak ako low geared tu mame dost zlozime daky speci dafuq low gear test raid :D
ale prihlaska ozaj pekna

PříspěvekNapsal: 08 zář 2012, 17:13 
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř

in-game nicky: Veveruska
super příhláška, zatim nejlepší !! sem za, pozřebujem někoho skillcaped.

a jedna technická: nemůžeze přidat aspoň trollface do smajlík", moc by mi to zpříjemnilo život po opici. díky :(|)

PříspěvekNapsal: 10 zář 2012, 18:14 
Fórum Adept
Fórum Adept

Nepřestal jsem sledovat přihlášku, ale vy asi jo. Děkuju za přečtení, už jsem v Cool :ymalien:

PříspěvekNapsal: 13 zář 2012, 12:23 
Fórum Panoš
Fórum Panoš

in-game nicky: Tyrjon
hoci som len clen a k tomu aj ineho zamerania, musim povedat, ze mas skoro taku peknu prihlasku ako som sem podaval ja, (moja bola menej "horo-lezecka" :-j )

naviem ci potrebujem warlockov, a popravde som tu prihlasku ani necital celu, lebo slohy rad nemam, ale to co som si cital bolo snad aj to hlavne a celkovo sa mi ta prihlaska paci, ludi co to farbene odlisuju koli uprave a prehladnosti je vo wow fakt malo a vynalozena namaha pri pisani prihlasky moze kadeco napodvat (hoci "okakavat" moze hocikto na mhono sposobov...)

moje zhrnutie:
eq - nic moc, ale to ja vobec neriesim, 5k gs mas za 2 ID.
prihlaska - celkom dobra, uprava a prehladnost je fajn, obsahovo sa mi tiez celkom paci

ale odomna velke, ale velmi bezvyznamne +

drzim palce pri posudzovani od "kompetentnych" ^:)^

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina