1. Jméno hlavní postavy : Icewoman
2. Povolání a Level : Warrior 80
3. Talenty : Fury/Protection
4. Alti : Knoxwile 80mag
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Minning (450) Jewelcrafting (450)
7. Předchozí guildy : Guardians of Faith
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : zhruba 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : instancie ktoré sú otvorené na Twinstare mám všetky odchodené
11. Popis mého PvE eq : EQ mam ako na fury tak aj na protecta, na fury je to 5.2K GS čisto PvE a na tanka je to 4.7K GS link do armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Icewoman12. Věk : 16
13. Jak často se věnujes WoWku ? : na wowku som denne cca tak 2-3 hodiny cez víkendy je to viac, ale na raidy sa snažím dostaviť vždy
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Do Ordo Satanas sa hlásim hlavne kvôli faktu že moja predošlá guilda Guardians of Faith sa rozpadla a väčšina kolektívu sa presunula do tejto guildy
15. Něco o sobě : Volám sa Lukáš Gazdík, som zo Žiliny zo Slovenska, myslím si že som bezkonfliktný človek ktorý si rád zahrá s kamarátmi, nechýba mi zmysel pre humor a dá sa na mňa spoľahnúť. Vo voľnom čase si rád zahrám nejakú online hru alebo si skoćím zacvičiť do posilky. Vo wow najradšej plním achievementy.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : takže ako som už napísal vyššie, myslím si že sa dá na mňa spoľahnúť, mám full jewelcrafting takže kľudne môžem vyrábať guilde gemy, mám slušné DPS, väčšinou som býval v top 5 dmg, rád pomôžem, poradím a v prípade že by chýbal guilde tank na nejaký raid som po ruke ako off tank.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Z požadovaných vecí mám všetky, taktiež mám aj mikrofón ale bude mi chvíľku trvať kým sa zbavím ostychu a niečo aj poviem
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: prijímam pravidlá slušného správania, nechovám sa ako decko a nebudem robiť hanbu vašej guilde
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: beriem na vedomie že po porušení pravidiel slušného chovania môžem byť vylúčený z guildy
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: TS3 rovnako aj guild kalendár mám funkčný
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: S EPGP som sa už stretol taktiež mám niekoľko addonov k rozdeľovaniu lootu týmto spôsobom