1. Jméno hlavní postavy : Getdrunk
2. Povolání a Level :Shaman 80
3. Talenty : Enha/Enha
4. Alti : nick (level, class, specy), nick (level,....), bez altu
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :Ano souhlasi Enha cement
6. Profese : JWC (455),BS(400)
7. Předchozí guildy : server Deimos Eye For An Eye , Patronus Ignis
8. Zaměření : PvE ciste
9. Jak dlouho hraji WoW : Už to bude okolo 4 let ale poslednim rokem jsem to zacinal vnimal tu hru
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : UD 10 25 HM ,TOC 10 25 TOGC 25
11. Popis mého PvE eq : mam full EQ TOC 25 itemLvL 245. 5331 GearScore gemuju Haste AP .Pomalicku chcu zbirat na ele.
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Getdrunk 12. Věk : 19
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 3-4 hodiny dene nekdy vice nekdy mene
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chcu Patrit mezi TOP guildu a chcu byt uzitecnej pro raid lidi s guildy.
15. Něco o sobě : Jsem Denis je mi 19 let rok 2012/13 budu maturovat studuju Strojare.Chodim do posilovny v rannich hodinach.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Prinosem budu urcite v DMG nejake zkusenosti i za jine postavy jsem trosku pochytil nejsem lenivej se ucit novym vecem.Pomuzu i ostatnim vcem koliv
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Team speak mam ostatni addony k raidovani mam Mikrofon taky
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Slusne chovani samozdrejmosti hlavne neleavovat raidy wordovni a HC to je u me priorita
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Jsem poucen
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Jsem pripraven stale
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu: ano ze vsim jsem byl poucen