1.Theoner
2.Shaman 80lvl
3. zatial ELE PvP / RESTO PvE....nebranim sa ani ele pvp ale tam mam low eq a radsej by som to nechal takto
4. Theoo Priest 80lvl Shadow/Shadow
5. videl som ze je nabor DK a Rog ale tak povedal som ze skusim guildu som uz dlhsie nemal a mam zaujem o pve kedze s worldom ma to nebavi kedze roll som este asi nedal viac ako 40...
6. Herb 450, Jwc 450
7. guildu som uz dlhsi cas nemal ak neratam akoze "pvp" guildu v ktorej som sa ohrial tyzden, pve guildu som nemal zrejme rok mozno aj viac, no pred tym som mal pve guildu to bolo za cias progresu Naxxu
cize viem ako to funguje...momentalne mam "guildu" v ktorej som ja a asi 4kamosi a je to G len pre G banku
(priesta mam na pvp a nerad by som s nim leavoval tu G lebo stratil by som 2 sloty GB a vazne to nemam kde davat)
8. Aj PvP aj PvE
9. wow hram uff cca 3 roky...
10. Raidy Naxx eq mam cely
OS +3 mam draka EoE pohoda...v case UD som nehral cize nic moc...a Toc/Togc 10/25 pohode, onyxiu uz tiez poznam
11. Pve resto 5100gs...pvp ele full rele
12. 18
13. ked som doma som tu kazdy den kedze som nemal doteraz guildu tak len na areny obcas bg, nesilim to nejak
14.mam od tial partaka a z pocutia som sa dozvedel ze sa to celkom dava a aj relativne rychlo nerad by som Toc chodil 2h...
15. nieco o sebe hmm co ja viem, sangvinik, extrovert, mam rad dobru spolocnost,ak nemusim nehadam sa radsej mavnem rukou ale na druhej strane ak viem ze mam pravdu tak som baran, dokazem pocuvat ludi a som za srandu predsa len je to hra
16.ako som povedal dokazem sa rychlo ucit a dokazem pocuvat co ludia vravia cize nejake pravidla a tak su v norme, cize po nejakom zaskoleni myslim si ze som celkom slusny hrac
17.okej vsetko mam az na Teamspeak 3 nepouzivate mumble?ale da sa to poriesit
18. okej v pohode, som extrovert ale co sa tyka konverzacie nie toho ze som vulgarny
19. okej logicke
20.TS3 nemam ale ak mi nikto pomoze nemal by byt problem, a GC niekde mam myslim len nie je zapnuty
21.okej epgp viem ako funguje tiez ho mam len od poslednej pve guildy (cca pred rokom) nebol ten addon zapnuty