Nick : Tyrjon Class: hunter lvl: 80 Vek: 22 Talenty: ake si poviete take dam ale inac som MM
Alti: nemam ziadneho Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : ano Profesie: JWC, TAIL 450 Byvala guilda: Guardians of Faith .... guilda sa rozpadla Zameranie: primarne PvE, ale mam rad aj PvP Ako dlho hras wow?: cca 6 rokov Wotlk Raidy: to co sa hra na twinstare mam prelezene, akurat som dlhsiu dobu nehral tak si to musim zopakovat Pve EQ: prevazne z TOC 25, mam 5055gs
Ako casto hras wow?: teraz uz o nieco menej.. je leto, idem na Bakalara + mam prisnu priatelu, ale chcel by som si, povecme 2-3x do tyzdna, v pohode zaraidovat Preco prave vasa guilda?: Chcel by som ist do guildy o ktorej som mi predstavu este neskazil world alebo skusenosti... o ordo satanas viem akurat ze mala vela sikovnych clenov. neviem ako je tomu teraz ale pocul som ze Pve vam ide podla toho ze som vase guildu nepocul nikde sklonovat v negativoch usudzujem ze budete fajn parta
Nieco o mne: neviem co take by som vam mal povedat... nechcem sa hadat, ani nic riesit. wowko sice uz nehram tolko co pred rokom ci dvoma, ale stale ho viem a stale si ho chcem zahrat. V realnom zivote mam pracu, skolu a priatelku, ktrora nema rada ked sa hram ^^, ale snazim sa to nejak pospajat tak aby to fungovalo.
Co guilde ponukam?: huntera poznam celkom dobre, hram ho dlho, viem nastrelovat, dmgovat, a podobne... samozrejme obcas nieco doslova poserem, ale nie je to casto, ale to sa s tane kazdemu. som chapavy a tolerantny clovek. Nerad sa hadam, ale debaty typu "fuj slovaci" alebo "hip-hop je pre deti"a podobne ma dokazu "rozcarovat" ^^, samozrejme viem sa ovladat, ale vsetko zalesi od nalady
PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat): vsetko s edi, akurat mikrofon moc casto nepouzivam
Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: suhlasim a prijimam
Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: to je fer, suhlasim
Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: to uz mam pripravene, len teba udaje
Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? : EPGP addon mam a mam s tym skusenosti, len system lootu som si este neprestudoval, ale myslim ze to nie je problem vysvetlit, ja som chapavy
|