1. Jméno hlavní postavy : Scawel
2. Povolání a Level : Shaman 80
3. Talenty : Enhancement/Elemental
4. Alti : Dnox (12, roguna, 4fun)
5. Enha shamy podle náboru zrovna nehledáte, ale řekl bych, že aktivní a zkušenej enha shaman navíc se v raidu neztratí ne?
6. Profese : Skinning (450), Leatherworking (450)
7. Předchozí guildy : No remorse (rozpad), Guardians of Faith
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : Od úplných začátků pretbc, ještě na emulátorech
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Všechny možné a dostupné instance mam komplet prolezené.
11. Popis mého PvE eq :
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Scawel Zatím jsem tak nějak na eq z toc 25 a nějaké itemy z HM ulduaru plus dva itemy z togc 10. Bídně jsou na tom bohužel trinkety, které mam lepší pro offspec elemental.
12. Věk : 22
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Tak často jak mi to škola, život a práce dovolí. Pokud je třeba, čas se vždycky na raidy udělá.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Mám u vás plno známých tváří z Guardians of Faith a odjinud a rád bych konečně zakotvil v nějaké stabilní guildě.
15. Něco o sobě : Studuji obor Zvuk/střih na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, mám rád auta, ženy, hudbu a pivo. Co víc bych mohl říct
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Mám mnohaleté zkušenosti v PvE a enha shamana znám do nejmenších detailů.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám vše co je potřeba [TS, Ventrilo a všechny zmíněné plus i plno nezmíněných addonů.] Kromě mikrofonu, který jsem omylem zničil při stěhování.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Samozřejmě, budu hodnej
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: TS funkční GC samozřejmostí
21. EPGP znám velmi dobře již teď