1. Jméno hlavní postavy : Bushid
2. Povolání a Level : Shaman 80 lvl
3. Talenty : Resto/resto
4. Alti : nemám žádný ae asi rozjedu DK je OP
5. O vaší guildě mi řekl toxoo a setaru jsou to mí kamarádi , myslím že jsem dobrý heal, vím jak healovat
6. Profese : Jewelcrafting (450), Enchanting(450)
7. Předchozí guildy : žádná
8. Zaměření : obojí
9. Jak dlouho hraji WoW : 3-4
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Ud,Nax,Voa,Eoe,Os,Toc,Onyxie 10/25 full clear Togc jsem nebyl
11. Popis mého PvE eq:Ud 25,Toc 10 hodne,Toc 25 PvP: Rele doplnky,Furi/dedly části.. screeny bych poslal ae nešlo mi uploadovat na image... takže bych ukázal ingame
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : jak chci většinou od 12
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Máte dobrý kolektiv, spousta lidí tam znám oni si možná pamatují i mě
15. Něco o sobě :Jmenuju se Martin je mi 17. Bydlim kousek od Prahy,Poslouchám nejvíc Disco písničky,hip hop a trochu i rap. Moje koničky jsou posilování,koupák tedko v léte, fotbal, basket.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : sem Rshaman tkaže vám všechno healnu troufám si i na TOGC který sem nebyl, psát do G není problém ae spíše mě baví mluvit, než psát, sem totiž línej
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: všechny addony mám, mmble taky, mikrofon taky
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: je mi 17 a myslím že rozum už sem dostal
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ano jsem si vědom
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: GC si nastavím hnedka jak bystě me pozvali do guildy, tak to dělám vždycky, jedině bych chtěl poradit kdyby ste tam měli nastavený heslo, ae to snad nemáte, ts mám stačí mi akorát server a jsem tam
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: epgp addon mám zaplý pořád