1. Jméno hlavní postavy : Shadowprist
2. Povolání a Level : Priest 80 lvl
3. Talenty : Šhadow/holy
4. Alti : Shadowblocke 80 lvl war Prot/fury
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Tailoring (450) Enchanting (450)
7. Předchozí guildy : Bleeding Sabbaths rozpad guil
8. Zaměření : hlavne PVE. PVP for fun
9. Jak dlouho hraji WoW : 4-5 rokov na aa od wotlku a konec tbc (4 tizdne)
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : icc na 10 okrem kinga a na 25 king + profyk toc/togc 10/25 all okrem 25togc anub
11. Popis mého PvE eq : full PVE 3/5 sancf (ruky mi nechcu padnout a token racej co heal eq dam
). No armory nejdou
12. Věk : 19
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 4-6 hod každý den
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Počul som ze mate sh priestov open tak dame tomu pokes
15. Vyhovuje vám raid time Nedela 15:30 ? : ak som neni v praci tak jo
16. Něco o sobě : hm... mam 19 let pracujem a snažim sa bit lepsim človekom na aa som mal zlu povest a preto sa snazim si ju opravit prestal som hravat wow asi na 7 mesiacov a zas som sa vratil ak novy človek a snažim sa pomahat inim aby boli radi ze ma maju
(začinam od začiatku tak prosim dajte mi šancu vam to ukazat) ps.(gramatiku si nevsimajte)
17. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :budu se snazit pomahat všetkym hracom g jak sa len bude dat
18. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: addony,ts3 a mikrofon mam
19. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ANO slubujem
20. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ANO
21. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ts3 mam a gc sa hned zapisem
22. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: ano viem jak funguje epgp a suhlasim.