1. Jméno hlavní postavy : Falu
2. Povolání a Level : Shaman 80
3. Talenty : Resto./Enha.
4. Alti : Cidaris (80, Warrior, Prot.), Ariki (80, Druid, Resto./Bal.)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano, momentálně je nábor podle potřebných cass otevřen. Důvodu pro moje přijetí je hned několik. S WoWkem mám už dlouholeté zkušenosti, což dokazuje i mé postavení v dosavadní Guilde, kde jako Class leader Resto. a Enha. Shamanů jsme zaroveň nejaktivnějíším raiderem. Podle nazbiraných EP bodů to u nás vypadá takto:
1. Falu 32743 EP 3309 GP 9.895 PR
2. Nickname1 25633 EP 2800 GP 9.155 PR
3. Nickname2 24303 EP 2883 GP 8.43 PR
Dále je tady fakt, že vetšina dobrých a pro mě známých háčů z naší guildy prešla pávě k Vám. A mimo jiné občas hraji na offiku a jak jinak než za Resto. Shamana
.
6. Profese : Herbalism (450), Alchemy (450)
7. Předchozí guildy : UmbraMors (na TBC) a SGC (na WoTLK).
8. Zaměření : Čistě PVE.
9. Jak dlouho hraji WoW : Od roku 2006 což je necelých šest let, protožš jsme tam měl nějaké přestávky.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx., Ulduar, ToC, ICC 10 až po LK (na 25 nebylo dost zkušených hráčů)
11. Popis mého PvE eq : 5996 GS, průměrný ilvl je 263 jako haste Resto full PVE. 5810 GS, průměrný ilvl 257 jako Enha full PVE. Aromory bouzel nejedou.
http://postimage.org/image/szuwt38vf/12. Věk : 21
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Jak jsem chodil do školy, tak podstatě od 16:00 do 00:00. Ted´ ale pracuji a toho času je přes týden málo odhadoval bych to tak na 18:00 - 00:00 přes týden a o víkendu asi od rána do večera
.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Rád bych dodělal equip a pár achivů, ale hlavne proto, že mě ty fighty prostě baví a s SGC je toho raidovaní pořád míń a míń.
15. Vyhovuje vám raid time Nedela 15:30 ? : Ano
16. Něco o sobě : Nevím přesně co jsem, ale jsme si jistý že nejsem svině a nejsme sprostý. Co se týče toho co me baví, tak je to hlavně raidování nejen ICC ale i starších raidu a pokec na TS.
17. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Hráč jsme aktivní a spolehlivý. Co se týče funkcí tak jsme schopný vysvetlit asi všechny taktiky na WoTLKu a možá polovinu z TBCčka což jsem při progressu dělal a jako healer sjme schopný používat všechny ability dostupné při aktivních Resto talentech. Tím mám na mysli heal, Cleanse, kick, Purge, Hex, ... Popřípadě nahodit Enha talenty a jit DMG.
18. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Podobné podmínky jsme stanovili i pro přijetí do SGC takže jsme museli jít příkladem a všechny tyto prvky si opatřit a naučit se je používat. Takže ano mám opatřené "základní prvky ke hře".
19. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Pravidla guildy jsme pozorně četl a beru navědomí že jejich porušení bude náležitě potrestáno.
20. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano.
21. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ano
22. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Ano.