1. Jméno hlavní postavy : Sundula
2. Povolání a Level : Paladin 80
3. Talenty : Prot/Holy
4. Alti :
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nie (Ak by sa vám zišiel tank paladin do vaších radou bol by som veľmi rád. Tiež aj healer.
6. Profese : Mining (450), Jewelcrafting (440)
7. Předchozí guildy : (No remorse)
8. Zaměření : PvE / PvE / Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : Rok aj pól + nejaké prestávočky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx full 10 / 25 Os full / VoA 10/25 / Ud som moc nechodil vtedy som mal viac než 3mesiace prestávku .. Toc 10 / 25 Full .. Tocg 10 / 25 chodím ale s worldom je to väčšinou Wipe.
11. Popis mého PvE eq
ve eq prot 4771 čisté pve gs
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Sundula Holy eq 4600gs čisté pve.
12. Věk : 19
13. Jak často se věnujes WoWku ? : (2-3 hodin za každý den nie možno 3x do týždňa no ale som tu každý deň ale nie tak dlho. Mám priateľku tak sa musím venovať aj jej a nezávisláčim tu ale na raidy chodiť by problém nebol
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že som počul o vás že ste dobrá guilda máte skúsenosti a hľadám guildu v ktorej by som sa mohol vylepšiť a ostať v nej čím najdlhšie a spoznať dobrý a skúsených hráčov....)
15. Něco o sobě : (Som mladý chalan ktorý má rád autá rýchlu jazdu a venujem sa futbalu, Priateľke na plný úvezok
..Mám rád strašne srandu
... Mám 19 rokov a chodím do Stredenej odoborenej školy - Odobor Grafik digitálnych médií. Ale viem z toho prd
možno niečo vo Front Page
zastaralí program ale čo už školy nemá na lepšie programy
)
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (Som pohodový hráč rád pomôžem pri všeličom čo budete potrebovať či už z mojých profiek alebo pri Q alebo pri raidoch pri všeličom. Času mám dosť pri wow takže pomoc sa nájde vždy a rád pomôžem ak je treba. Do guild chatu sa rád zapájam jasné to je pre mňa normálne.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se - Všetko MáM
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Jasné jasné ja sa viem správať
O to sa nemusíte báť určite.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Jasné jasné
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) - Jasné všetko to už mám dovno
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? - Áno určite