1. Jméno hlavní postavy : Siege
2. Jména altů : Milten,*****,****,*****,***** ...... nereste prosim.
3. Povolání a Level : Warior 80
4. Talenty : Prot , Arms
5. Profese : JWC a BS full
6. Předchozí guildy : za 4 roky ? Steel of Inonesnce,Crusaders,Vanguards- odesel sem kvuli dost sprostemu palachovi za 2 hodiny , Chaol - posledni guilda odchod sam od sebe... nedostal sem se k tankovani lepsich dungu nez HC takze PvE u nich pro me nemelo smysl.. navic eqipujou lidicky ktery sou tam par let a i 100% roll mi nepomohl k eqipu takze tak... Maji partu kamaradu sem tam navic.
7. Zaměření : PvP , PvE mam prot gear ale nejak to ted nehrotim, Fury bych rad rozjel.
8. Jak dlouho hraji WoW : ctvrtym rokem..
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : VOA 25, VOA 10, UL 10 ked sa pritrafi, NAXX 25, NAXX 10 - byl sem vsechny ale jak uz sem se zminoval 100% roll x-krat za sebou nepomahal tak sem prestal chodit... ztarata x hodin casu.
10. Link na armory :
http://www.wowarmory.sk/player-status.f ... =char&s=1811. Věk : 19
12. Jak často se věnujes WoWku ? : Tezko rict. Pokud nejsem na pive sem ve WoWku satci ? (:
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hledal sem PvP guildu ale jedina co stoji za rec je Meet you makers.. a tam sefuje Tukann takze tabu... no a war sem zjistil je na houby bez PvE doplnku takze chci skusit jakou partu mate tady. Mam tady spoluzaka basni o tom jake tam mate legendy a takovy veci.. proc to nechecknout no ne ?
14. Něco o sobě : Nevim co rict..
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Klidne pomuzu nekomu s ratingem na 3 v 3, 5 v 5. Ovladam zaklady vetsiny clasu abych mohl predvidat jejich cinost v PvP proti me..pride mi to dulezity proto sem vyexpil hafo postav, sem tim prosluly..takze naky lamky co nevi ani nabindovat klavesnici a tak rad pomuzu
. Tankovat.. nevim jestli po huste skusenosti mam vubec zapal na tohle.. Sbiral sem best HC gear kazdej den on rana do vecera a nakonec si netanknu temer zadny naxx.. tak nic no
16. Jsem schopný obstarat si základní povinnosti = Neni problem nic.. hraju uz dlouho
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ( Jsem strasne strasne strasne naladovy clovek, pokud nemam naladu moc toho nenamluvim takze nejsem sprosty.. a ridim se pravidlem "necin druhym co nechces aby bylo cineno tobe". Jestli ty pravidla opravdu dorzujete nevidim v tom problem.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:
Vase guilda, vase pravidla. Zustanu a dordzim nebo leave. Jednoduchy system.
Tolik asi k historii moji slozky ptejte se kdokoliv na co cokoliv, ja na co chci odpovim.