Právě je 21 lis 2024, 19:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prihláška Maznatko
PříspěvekNapsal: 07 črc 2012, 15:24 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Maznatko
1. Jméno hlavní postavy : Maznatko.
2. Povolání a Level : Druid 80LvL.
3. Talenty : Balance.
4. Alti : Nemám.
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Momentálne neviem či na Twinstare do Guildy naberáte.
6. Profese : LW SKIN Low - ale to vyskilím za deň na full není problém.
7. Předchozí guildy : Ešte som v žiadnej na Twinstari Nebol ... prišiel som z Anthorii
8. Zaměření : Som čisto PVE hráč.
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 Roky.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : TOC 10 5/5 Bez WIPE Leader TOC 25 5/5 Bez WIPE Leader TOGC 10 - 5/5 Bez Wipe Leader TOGC 25 1/5 Leader ICC 10 Kill MARR LADY DB FEST ROT PRINC VALI Leader ICC 25 Kill MARR LADY DB FEST ROT PRINC Leader - Skladal som to všetko LFG na servery Anthoria. Ale Taktiky viem a mám obkukané naštudované pre všetkých bossov není problém.
11. Popis mého PvE eq : Postavu na Twine som kúpil s DONATE takže asi viete že EQ žiadny ... Ale zatiaľ není problém nazbierať EQ s RHC aby som mohol chodiť aspoň ULDUAR VOA ptm TOC TOGC.
12. Věk : 17 čo chvíľa 18.
13. Jak často se věnujes WoWku ? : WoW ma baví takže denne 5H cez školský rok a cez prázdniny voľno cca 10H.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Kedže hrám na Twine prvý krát neviem ako to tu moc funguje ... Poznal som Vás s Anthorie a bol by som rád ak by ste ma zobrali medzi Vás na Anthorii ste stále TOP PVE Guilda ... a já by som chcel byť Luxury TOP PVE Player ...
15. Něco o sobě : Volám sa Andrej - chalani mi vravia Benjamin moje Pseu :D Som srandovní,komunikatívni,cielavedomí chalan ktorý má rád wow :) ... mám rád friend párty srandu a užívanie si života ... počúvam hudbu sledujem šport a veľa iných činností Nepijem,Nefajčím,Nefetujem a som na to HRDÝ!!!
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Srandovní chalan na TS ... Imba Spell DPS.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všetko mám aj viem ako sa to používa.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Píšem tu dosť dlhú prihlášku na to aby som si uvedomil, do akej TOP Guildy chcem ... Není som už díte ktoré nemá rozum pravidlá poznám aj ich budem dodržiavať.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Keď človek spraví čo nemá a poruší pravidlá ... dôvod KICKU by som mu nepísal ani já nech sa uvedomí a príde na to čo urobil, takže to beriem na vedomie.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Pripravené ho mám Non Stop takže - áno.
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Adon mám v hre stačí odkliknúť a je funkčný ... rozdelovaní EPGP Som si u Vás pozrel a viem čo a jak.

Dopredu sa ospravedlňujem za nejaké gramatické chyby a pravopis ... ak som si niečo nevšimol ...
S Pozdravom Maznatko

Předmět příspěvku: Re: Prihláška Maznatko
PříspěvekNapsal: 07 črc 2012, 19:26 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Lauryn
/W Lauryn ingejm

PříspěvekNapsal: 07 črc 2012, 19:53 
Fórum Master
Fórum Master

Můžete uzavřít nebo to stáhni.
Nemůžeme brát lidi bez equpu.Talenty uplně zle,o ostatním se můžeme bavit až nabereš eq a naučíš se za to hrát,že to tead umíš silě pochybuju podle talentů.sry

PříspěvekNapsal: 07 črc 2012, 23:07 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
xDD like a boss PROTI , skus to nekdy jindy

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 07 črc 2012, 23:11 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Tangerine, Tanga, Tangacka <> Tangerajn, Tange
som taky boss ze teraz setky sovy servera chcu ist k nam aby som ich to naucil ? :-?

xD

sorry ale teraz mame 4 balancov aktivnych, teda 3 + 1 tarda bez equipu a brat dalsiu sovu tez bez eq a bez naznakov skillu sry
takze som PROTI

btw aky nick si mal na anthorke

PříspěvekNapsal: 08 črc 2012, 02:57 
Fórum Master
Fórum Master

lidi zase to neberte zle in je v pohode jen to přehnal,NEPŘIJATÝ,jen až nabereš eq skuus,ted to njde

PříspěvekNapsal: 13 črc 2012, 13:06 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Maznatko
Zdravím Neviem či si to ešte prečítate ? ... Ale tak Lauryn Mi povedal ak naberem EQ môžem to skúsiť ? ... Mám už cez 4K GS Talenty môžte mrknúť v INGAME Maznatko Alebo Na ARMORY TWINU ... Včéra som bol NAXX 10 kde som vytočil s 3.5K GS 7K DPS ... kedže už mám 4K GS ktoré mne moc do hlavy nejde lebo je to somarina tak si myslím že by to šlo ... Dalej moje dualy som rozšíril o Resto Ale neviem či sú dané dobre do PVE ak by sa našiel niekto kto mi trošku poradí mohol by som sa prihlásiť aj ako Resták ... áno máte dosť Balance - ale tak nikdy nevieš čo sa stane v Raji ( U Vás ) :D ... čo ak nepríde ani jeden, Chcel by som k Vám aby som zažil aj trošku opravdoví RAID a nie len tie Faily s LFG ... Tak nebudem tu prosiť a pochopím ak ma nevezmete, čo už ... Ale ak by ste mi dali šancu snažil by som sa ju využiť a byť pre Vás aj prínosom ... Prepáčte ak obťažujem ale ako povedal Lauryn skúsil som to :)

S Pozdravom Maznatko Bye Ďakujem za Vás čas :)

PříspěvekNapsal: 13 črc 2012, 14:02 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Órrin
NEPRIJATY.. dakujeme za prihlasku... nejde ani tak o to GS ako o neovladanie class na 100%

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina