1. Jméno hlavní postavy : Paranoia
2. Povolání a Level : Warrior, 80
3. Talenty : Prot (main), Fury (off)
4. Alti : Delegate (DK, Frost/Unholy)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? Ne, ale myslím, že warriora zvládám celkem slušně a rád bych vám jakýmkoli způsobem pomohl v progresofarmě TOGC25.
6. Profese : Blacksmithing (450), Jewelcrafting (450)
7. Předchozí guildy : No Remorse
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : Začal jsem již na jednom TBC, kde jsem hrál pár měsíců, potom jsem přešel tady na Twinstar, kde hraji téměř čtyři měsíce. Hrával jsem před tím ještě podobnou MMORPG Lineage II přes čtyři roky, takže můžu říci, že to mám jakžtakž v rukách i v hlavě.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 10 (Titul Undying), OS+3 10/25 Clear, EoE10 - Clear, UD 10 - Full Clear, UD 25 - až na Mimirona a dál + Algalon také jinak Full Clear, ToC 10/25 Full Clear - naprosto ovládám taktiky, TOGC10 - 3/5, TOGC 25 - 1/5... snažil jsem se za tu krátkou dobu co tu jsem progresovat, co se dalo. Někdy to s worldem prostě nešlo a pokud se v guildě nedostavují lidé na raid, je to těžké.
11. Popis mého PvE eq : Prot - Většina mých itemů je ToC25, 2 mám i z heroic 10ky, najde se tam ještě nejaký UD25 HM. Jinak je to všechno 245il set. T.9set mám 2/5
Fury - zde to ještě není dokonalé - ToC 25, ToC10 i UD10, ještě dva itemy, ale snažím se dělat vše proto, aby se to zlepšilo...
(v záloze mám 2 trophy of the crusade - jen pořád nevím, jestli budu v budoucnu využívaný spíš jako dmg nebo tank, který je můj main.
12. Věk : 20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 4-5 hodin za každý den - pokud je nějaký progres, jsem schopen a velmi rád pomůžu guildě s jakýmkoli problémem, tudíž někdy to může být i 8 hodin.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že věřím, že je tato guilda na úrovni pod skvělým vedením a je složena z velmi dobrých hráčů, kteří chtějí něco dokázat a jsou schopni pro to udělat vše, stejně jako bych chtěl já.
15. Něco o sobě : Jmenuji se Tomáš, jsem student prvního ročníku VŠB-TUO Ekonomické Fakulty v Ostravě. Mezi mé záliby patří fotbal, tenis a vaření.
Mnozí mě označují za velmi milého a vstřícného člověka, rád říkám věci na rovinu, tak jak jsou... nestrpím lži a podvody. Můžu vám nabídnout maximální koncentraci v raidech, spolehlivost, aktivitu (která bude v následujících měsících klíčová) a ochotu se zlepšovat a udělat pro guildu maximum. Požaduji akorát příjemný a milý kolektiv a hlavně trpělivost. Čas vše ukáže.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Viz výše. - bod 15.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) - TS3 mám, používám jej denně, Addony mám, používám je. GC mám stažený, staří opět aktivovat.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Přísahám.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru na vědomí.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Po příjetí to neprodleně udělám!
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? Ano, EPGP systém již používala jedna guilda, ve které jsem byl, když jsem začínal tady na TS. Rozumím mu.
EDIT: Po domluvě s Elvensmith bych se rád tedy v budoucnu orientoval na moji současnou off-spec Fury. Byl by to můj main spec, a tankování by bylo pouze vedlejší. V případě, že by nebyl tank, mohl bych tak zaskočit.