Právě je 21 lis 2024, 19:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška - Paranoia
PříspěvekNapsal: 30 čer 2012, 15:52 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Paranoia
1. Jméno hlavní postavy : Paranoia
2. Povolání a Level : Warrior, 80
3. Talenty : Prot (main), Fury (off)
4. Alti : Delegate (DK, Frost/Unholy)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? Ne, ale myslím, že warriora zvládám celkem slušně a rád bych vám jakýmkoli způsobem pomohl v progresofarmě TOGC25.
6. Profese : Blacksmithing (450), Jewelcrafting (450)
7. Předchozí guildy : No Remorse
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : Začal jsem již na jednom TBC, kde jsem hrál pár měsíců, potom jsem přešel tady na Twinstar, kde hraji téměř čtyři měsíce. Hrával jsem před tím ještě podobnou MMORPG Lineage II přes čtyři roky, takže můžu říci, že to mám jakžtakž v rukách i v hlavě.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 10 (Titul Undying), OS+3 10/25 Clear, EoE10 - Clear, UD 10 - Full Clear, UD 25 - až na Mimirona a dál + Algalon také jinak Full Clear, ToC 10/25 Full Clear - naprosto ovládám taktiky, TOGC10 - 3/5, TOGC 25 - 1/5... snažil jsem se za tu krátkou dobu co tu jsem progresovat, co se dalo. Někdy to s worldem prostě nešlo a pokud se v guildě nedostavují lidé na raid, je to těžké.
11. Popis mého PvE eq : Prot - Většina mých itemů je ToC25, 2 mám i z heroic 10ky, najde se tam ještě nejaký UD25 HM. Jinak je to všechno 245il set. T.9set mám 2/5
Fury - zde to ještě není dokonalé - ToC 25, ToC10 i UD10, ještě dva itemy, ale snažím se dělat vše proto, aby se to zlepšilo...
(v záloze mám 2 trophy of the crusade - jen pořád nevím, jestli budu v budoucnu využívaný spíš jako dmg nebo tank, který je můj main.
12. Věk : 20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 4-5 hodin za každý den - pokud je nějaký progres, jsem schopen a velmi rád pomůžu guildě s jakýmkoli problémem, tudíž někdy to může být i 8 hodin.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že věřím, že je tato guilda na úrovni pod skvělým vedením a je složena z velmi dobrých hráčů, kteří chtějí něco dokázat a jsou schopni pro to udělat vše, stejně jako bych chtěl já.
15. Něco o sobě : Jmenuji se Tomáš, jsem student prvního ročníku VŠB-TUO Ekonomické Fakulty v Ostravě. Mezi mé záliby patří fotbal, tenis a vaření.
Mnozí mě označují za velmi milého a vstřícného člověka, rád říkám věci na rovinu, tak jak jsou... nestrpím lži a podvody. Můžu vám nabídnout maximální koncentraci v raidech, spolehlivost, aktivitu (která bude v následujících měsících klíčová) a ochotu se zlepšovat a udělat pro guildu maximum. Požaduji akorát příjemný a milý kolektiv a hlavně trpělivost. Čas vše ukáže.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Viz výše. - bod 15. :))
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) - TS3 mám, používám jej denně, Addony mám, používám je. GC mám stažený, staří opět aktivovat. :)
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Přísahám.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru na vědomí.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Po příjetí to neprodleně udělám!
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? Ano, EPGP systém již používala jedna guilda, ve které jsem byl, když jsem začínal tady na TS. Rozumím mu.

EDIT: Po domluvě s Elvensmith bych se rád tedy v budoucnu orientoval na moji současnou off-spec Fury. Byl by to můj main spec, a tankování by bylo pouze vedlejší. V případě, že by nebyl tank, mohl bych tak zaskočit.

Předmět příspěvku: Re: Přihláška - Paranoia
PříspěvekNapsal: 30 čer 2012, 21:03 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Crackey
EDIT:
Po ToC bohužel Proti

ale možnost, že by si tě Lást. vzal do parády

AGAIN ONLINE

Naposledy upravil Cracky dne 02 črc 2012, 08:12, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 01 črc 2012, 10:38 
Site Admin
Site Admin

in-game nicky: Crueli(heal) Irli(heal) Russty(tank) Cruely(tank) Cruele(melee-dmg) Cruelo(ranget-dmg) Moonzo(PvP)
mno po vcerejsim raidu musim byt bohuzel PROTI

1) to jak z duvodu neustaleho afkovani (coz pokud byl vazny problem tak beru) ale nic si ani poradne nenapsal
a nasledne ani nedokonceni raidu

2) low dmgu (i kdyz chapu ze mas fury jako ofspec) ale bejt s dmg nastejno s tankama to je vazne byda

tak pockam na vyjadreni mohicana/elvena

a pak to uzavrem nejak

PříspěvekNapsal: 01 črc 2012, 10:58 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
Proti potrebueme lidi na progres togc25 a ne nekoho eqpovat..

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 01 črc 2012, 12:24 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Lastmohicane
Takze zhodnotim fury :P
(cerpam z armory)
+ talenty az na jenu malickost dobre
- glyphy

a na dmg staci povedat ze skoro si predbehol orrina :)
(sice som ho neinspektoval ale so zelenym equipom narobim podobny bordel ako on :-\ )
No hlasi sa k nam ako prot war a do furycka ho v pripade zaujmu z nasej strany mozem zasvetit L-)

PříspěvekNapsal: 01 črc 2012, 12:57 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Paranoia
Takže, za prvé se omlouvám, že jsem musel jít afk a nedal jsem vědět. Jednalo se opravdu o důležitou věc, jinak raidy nikdy neafkuju.

Ten Dmg, ano, hlásil jsem se jako Tank, ale po domluvě s Elvensmith bych tedy rád přesedlal na fury, je to otázka týdne možná dvou, kdy budu moci chodit ToGC25, jako tank bych mohl jít ihned, avšak to, že bych měl jít jako Fury, tak to mě tak trošku zaskočilo. Fury vím co a jak, ale ve včerejším raidu jsem dokonce neměl splněný ani metagem, neboť dva dny zpátky mi záhadně zmizela chestka z tocka, takže jsme zatím koupil tuto za emblemy. A než jsem si stihl vyrobit nějaké gemy, co mi jej splní, tak jsem dostal invajt na raid, tak jsem tam dal aspon 2x +16 str. Nicméně za 2 trophy od the crusader bych si koupil Chestku a Legs T9.5setu, takže pomalu by se mi ten EQ měl rýsovat.

Glyphy ještě nemám doladěné, vím o tom. Ve Fury ještě mám menší mezery, ale to je tím, že jsem to měl jako Off Spec a téměř jsem jej nepoužíval. Vždy na jednoho bosse nebo tak.

PříspěvekNapsal: 01 črc 2012, 13:35 
Guild Master Twinstar
Guild Master Twinstar

in-game nicky: Ademar, Feldmarsalek, Aremys, Gwaihir
Mam pocit, akoby si sa sem chcel pretlacit za kazdu cenu so specom, ktory mozno ani ptrebujeme. Je to absolutne nefer voci vsetkym ostatnym, co sem idu s mainspecom a gearom na urovni tvojho offspecu a nevezmu sa sem koli gearu...

Tvrdenia typu : viem hrat za fury, alebo viem ako na to...

To nemas cim podlozit, mas gear, aky mas a ten je na urovni nedostacujuci. Ti, co boli v raide, videli, aku to malo uroven. Potrebujeme ludi na progress a nie tahat ich, aby sa equipli a potom MOZNO i daco uhrali. To si my momentalne nemozeme dovolit.

Zhrniem : u mna NIE.

Obrázek

PříspěvekNapsal: 01 črc 2012, 14:04 
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř

in-game nicky: Veveruska
Ademar píše:
... mas gear, aky mas a ten je na urovni nedostacujuci. Ti, co boli v raide, videli, aku to malo uroven. Potrebujeme ludi na progress a nie tahat ich, aby sa equipli a potom MOZNO i daco uhrali. To si my momentalne nemozeme dovolit.

this.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina