1. Jméno hlavní postavy : ASM
2. Povolání a Level : Dí Kej
3. Talenty : Unholy mam pvp / frost dmg pve
4. Alti : v podstate je toto alto main...moje postavy sa nachadzaju u hordy toto je jedina u ali
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : momentalne nemam
vsetko potrebne si kupim alebo poslem
7. Předchozí guildy :u ali som bol len v asi v jednej Hornys
8. Zaměření : PvP / PvE / Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : no wow hram uz velmi dlho neviem presne kolko
ale je to dost
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : tog 25 insa / icc 25 11/11 10 11/11
11. Popis mého PvE eq : no takze moj eq je priemerny nejake veci pvp nejake veci pve.....myslim ze na ten eq davam slusne dps
12. Věk :23
13. Jak často se věnujes WoWku ? : vzdy ked mam cas....
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : ide mi hlavne o kolektiv ja wow berem ako hru na odreagovanie sa nehrotim ju....mam tu par kamosov nejdem menovat kto chce sa prizna ze ma pozna
:D:D....nehlasim sa ku vam koli raidom ale koli kolektivu..dobra guilda musi mat dobry koletiv a vy ste dobra guilda...no ked by niekedy bolo treba ist
raid nemam stym problem....mam rad pve a verim ze keby nie je prekazkou moj eq by som vas presvedcil o skusenosti a skille
15. Vyhovuje vám raid time Nedela 15:30 ? : nedela je super
cize ano
16. Něco o sobě : no som clovek ktory ma vela aktivit..a dost sportuje cez leto je to futbal cez zimu hokej....priatelka..praca...wow atd kto ma zaujem sa dozvediet viac nech mi Wispne
17. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : nvm aky prinos budem to ja posudit neviem...a napisat nieco co ptm nebude pravda nema zmysel
18. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) ....no mam vsetko okrem epgp addonu co mi je v podstate alebo momentalne zbytocne
19. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: nemam stym problem
20. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ani tu nevidim problem pravidla su jasne sankcia tiez
21. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) --tieto veci sa uz nachadzaju v mojej vybave
ps: tak vela strpenia a pochopeniav citani mojej prihlasky
keby niekto nieco potreboval vediet mozme skocit ts/skype/vt alebo v hre