1. Jméno hlavní postavy : Erioo
2. Povolání a Level : Warrior 80
3. Talenty : Prot/Arms
4. Alti : Holy pala - nehravam
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : BS (450), JWC (375 - na big gemy)
7. Předchozí guildy : Twinstar - Guardians of Faith(par dalsich ked som zacinal) Anthoria - kvazi Gum Top Gear, potom v God of Evil asi rok dozadu som na Anthorke prestal hrat
8. Zaměření : Oboji, PVE prednost
9. Jak dlouho hraji WoW : Od zakladneho wowka .... 7 rokov to je mozno ...
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Progresnute vsetko
11. Popis mého PvE eq : cez 5K gs tank pve ... mozem tankovat cokolvek, 5200GS PVP arms ... 4k dps +- autobus
12. Věk : taha mi na 21
13. Jak často se věnujes WoWku ? : ked sa mi chce, ked je raid, ked treba ....
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Stary guild sa rozpada, stary kamosi tam nehraju, a zistil som predvcerom ze Cuci
je na Twinstare
takze ideme byt bandu
+ co tak pocuvam mate krasny progres, vsetko down, pohoda raidy .... nice
15. Něco o sobě : Bavi ma wow, lol, larp, bicykel,.... som krasny a mudry a trapny
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Viem taktiky na vsetko, viem viest raidy .. ale na to tu isto ludi mate takze budem rad oddychovat a nechat sa viest, ked bude treba vypomozem, na G chate som aktivny jak sa mi chce, a rad kecam o blbostiach
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: vsetko mam
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: jasne
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ked som bol gum ja ties som sa nebavil
... jasne
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: GC a TS3 su na mieste uz 4 roky
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Epgp som spravoval v mojej guilde na Anthorke samozrejme poznam