1. Jméno hlavní postavy : Smoby
2. Povolání a Level : Mage 80
3. Talenty : Arcane/Frost
4. Alti : nemám
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? Myslím si že sem celkem schopný na raidech a byl bych přínosem
6. Profese : Jwc (440), Ench (420)
7. Předchozí guildy : Meritum Sacrum,Černá ruka,The preatorians,The Owerpower na další už si nevzpomínam
8. Zaměření : Obojí
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : mám ze vším co je otevřeno
11. Popis mého PvE eq : "http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=Smoby
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : záleží jak kdy nekdy tu strávím pul dne někdy hodinku ..
ale tak průměr 3 hodiny
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že....) znám tu plno lidí a ptali se mě jestli nechcu jit k vám
15. Vyhovuje vám raid time Nedela 15:30 ? : Celkem ano
16. Něco o sobě
Nemám rád vážnost a baví mě bavit se
17. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : určitě umim aspon si to myslím pobavit lidi v guildě a dmgovat taky trosšku a taktiky sem taky schopný
18. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?:ano seženu nic jinýho nenadělám xD
19. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
20. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
21. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: jo
22. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?:vím podle čeho a jak se loot rozděluje...