Právě je 22 lis 2024, 00:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přihláška-Strigga
PříspěvekNapsal: 01 čer 2012, 23:26 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Strigga, Andraste, Lorelay
0. Server kde hraju :Twinstar
1. Jméno hlavní postavy : Strigga
2. Povolání a Level : Hunter 80
3. Talenty : MM/MM pvp, ale není problém přehodit na cokoli jiného
4. Alti : Andraste (80 disco/shadow priest, momentálně umístěn v guildě Cool), Lorelay (80 enha/enha pvp shaman, předevčírem doexpený)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? Podle fóra na twinstaru ano, podle fóra zde moc ne, ale předpokládala jsem, že zde bude nábor na Anthorii
6. Profese : LW (450), JWC (450), ale epické recepty umím jen ty, které se mi hodí (liná dělat daily :-))
7. Předchozí guildy : No remorse
8. Zaměření : PvE i PvP, ale to jen zřídka bg, arény už vůbec
9. Jak dlouho hraji WoW : Něco málo přes rok
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Po Ulduar všechno full clear (akorát EoE 25 mi chybí, ale tam jsem nikdy nic nepotřebovala), ToC 10/25 taktéž FC, ToGC 10 po valkýry (zbylo nám 45 pokusů na Anuba, ale bylo už k půlnoci, raid se rozešel a do konce týdne se už znova nesložil) ToGC 25 jsem ještě nebyla
11. Popis mého PvE eq : Průměrný ilvl 236, většina itemů už z ToC/ToGC 10, z Ulduaru mi zůstala jen polearma, back a trinkety (Dark matter a Mjolnir) a craftěný pásek. Nechce se mi to měnit za itemy, které sice mají vyšší GS, ale jsou statově horší.
12. Věk :No...není slušné ptát se dámy na věk...zatím 20 a doufám, že navždy.
13. Jak často se věnujes WoWku ? : No...tady bude asi kámen úrazu. Mám práci recepční v casinu a tam se přes den nepracuje (dokonce je i zavřeno) takže makám převážně večer/v noci. V týdny mám 2-3 dny na aktivní raidování večer (budu vědět dopředu kdy, klidně mohu nahlásit) ale ostatní dny to může vypadat tak, že tu dopoledne budu sedět, chodit bg, rdf, ale večer se seberu a půjdu. Akorát občas, když budu mít noční, tak můžu zajít, pokud se začíná opravdu v 6 (věřím, že do dvou hodin se ToC sklepe)
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Bez guildy mi je trochu smutno, jsem společenský člověk a ráda si při hře povídám s lidmi. Navíc jsem z minulých guild zvyklá na guildu trošku "na úrovni", které se mi ovšem kvůli omezeným možnostem raidování ve většině případů uzavírají.
Jinými slovy-ráda si zajdu guildovní raid, když je možnost, pokecám na TS/Mumblu s lidma, pokecám s nima přes G chat, ale raid neskončí po mnohých wipech na 2. bossovi a nerozpadne se.
15. Něco o sobě : Tuhle část nemám ráda :-s Jsem dvacetiletá (zadaná) slečna, která doma chová sklípkany, baví ji četba, jízda na koni (bohužel už ne moc aktuálně) a...a...už nevím, kdyžtak se doptejte.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? Relativní znalost své class, znalost drtivé většiny taktik na WotLK raidy (když nebudu vědět, dopátrám se), pomoc v guildě...
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) Všechno mám :-) (možná ten GC si budu muset akorát aktivovat)
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ok, pokusím se zkrotit na worldu/fóru mou hádavou povahu.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano, pane
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) Rozkaz
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? Pokud nemáte nějaký svůj osobitý způsob rozdělování lootu přes EPGP, tak chápu.

Naposledy upravil Strigguš dne 01 čer 2012, 23:34, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku: Re: Přihláška-Strigga
PříspěvekNapsal: 01 čer 2012, 23:27 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Tacpad,Inyy,Bango
spamuj nick Tacpad keď ma uvidíš online .... xD

[16:14:33] [SERVER] :) Calusari: [16:14:28] [W From] [Tacpad]: raty budu dokedy?
Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 01 čer 2012, 23:52 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
Ja bych byl pro je treba znat taktiky na 105% na heroic toc 25 , a samozdrejme musis projit pres Tacpada :-)

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 02 čer 2012, 00:26 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Tacpad,Inyy,Bango
EQ glyphy +
talenty síce nie podľa mojich predstáv ale obhájila si ich takže +
rotacia like a boss (ja) +
ďalšia žena do kolektívu (/wave Kiwara, ktorá na nás sere) +

ostáva mi len povedať, že som za...

ps: písala mi, že test raid môže až o týždeň takže počítajte s ňou dík...

[16:14:33] [SERVER] :) Calusari: [16:14:28] [W From] [Tacpad]: raty budu dokedy?
Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 02 čer 2012, 01:39 
Fórum Novic
Fórum Novic

in-game nicky: Ghurrog, Gherrog, Ghurog, Ghirog, Nianne
12. Věk :No...není slušné ptát se dámy na věk...zatím 20 a doufám, že navždy.

+++

inak hunta som hrával doteraz.... som ZA

PříspěvekNapsal: 02 čer 2012, 03:20 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Valador , Valalama
ja dávam možnosť prejaviť sa vačšine ludí a tebe dám tiež aspoň môj malý pršťok hore ! :)

ZA

PříspěvekNapsal: 02 čer 2012, 06:01 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Sheep
Strigguš píše:

Jsem dvacetiletá (zadaná) slečna
Cize chalani mozete slintat a pytat fotky:D

Cize ty chces hravat v Ordo na Twine ze, ci tu na Anthorke? Na twine neviem aka je situacia a aktivita nasich clenov a tu je huntov dost ak by si aj sa k nam dostala tak myslim ze tvoj raid time bude nedela aj preto ze cez tyzden mavame raid o skoro siedmej kym sa zacne. Dufam ze si achiev hunter bodol by dalsi do party:D Som kludne ZA aj tak nieje unas smerodajne co potrebujeme ale skill a spravanie hraca.

P.S. Ak sa k nam dostanes som zvedavy na tvoju komunikaciu na TS a nezabudni si dat pozor na cantera ma prilis komplikovane otazky:D:D:D

PříspěvekNapsal: 02 čer 2012, 07:48 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Pocco, Poxx, Poxxy
Vala píše:
ja dávam možnosť prejaviť sa vačšine ludí a tebe dám tiež aspoň môj malý pršťok hore ! :)

ZA

asi máš aj niečo iné hore =)) =)) =)) =)) =))

zatiaľ neutral

PříspěvekNapsal: 02 čer 2012, 08:17 
Site Admin
Site Admin

in-game nicky: Crueli(heal) Irli(heal) Russty(tank) Cruely(tank) Cruele(melee-dmg) Cruelo(ranget-dmg) Moonzo(PvP)
priste selfi vala poco sheep Ghurrog
ctete poradne tu prihlasku xD

bod
0. Server kde hraju :Twinstar

takze nepiste ze na A....A je plno hunteru
dekuji

kazdopadne taco je za
tak nevidim problem
dale bute test raid tu soboru 18:00 (ted / priste) nebo pokud se ti povede i do toc10 s nama dostat tak taky bude stacit

PříspěvekNapsal: 02 čer 2012, 11:05 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Lauryn
:o) ZA,neni o čem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina