1. Jméno hlavní postavy : GREEK
2. Povolání a Level : Paladin 80
3. Talenty : Protection, Holy
4. Alti : Fantasticky (hunt, 80, mm, Mining, Eng)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nie, prečo chcem ísť k Vám ? Pretože to u Vás poznám, nehrával som poslednej dobe, (Matura, šport,..etc..) no začal som znova naplno, som prot paladin so sluším EQ, za ktorý vďačím Vám, no odkedy zas hrám som mi nieak nezlepšil, dalej viem že robia sa u Vás achievy (tkvz. achiv boys) to by ma taktiež bavilo, a Hlavne raidy, raidy a ešte raz raidy.
6. Profese : JWC 450, ENCH 450
7. Předchozí guildy : Ordo,Ordo, Kings of honor
8. Zaměření : PvE, no i keď mi PVP hlavne za Hunta moc "nesmrdí"
9. Jak dlouho hraji WoW : od roku 2007, no v roku 2009 až 2012 Maj som mal prestávku ak nerátam dva mesiace november- december 2011
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 10-25, Ulduar1 0-25, ToC 10-25, ToGC 10-25, ICC 1O/25 a to 6/11 bosov
11. Popis mého PvE eq : pravžuje item lvl 264, no zbraň, shield a trinket mám item lvl 245 (TOGC 10), najdu sa aj 251, ved posúdte
http://armory.anthoria.net/character-sh ... A&cn=Greek12. Věk : 19 (21.12.1992)
13. Jak často se věnujes WoWku ? :ak je raid aj 6 hodín, ked nie splnim RDF, pomôžem guilde, a idem v nohy!
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : poznám ludí, fajn atmosféra, Fajn raidy i ked človek nevie Orrin vysvetlí.
15. Něco o sobě : Som súťaživý typ človek, baví ma sa s niekym pretekať, ninečo dosiahnuť (v raidoch) a to si myslím že táto guilda mi ponúkne
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Profesie, Humor, NOvá pomoc pri raidoch, pomoc pri achievoch, či pokec s človek na uvolnenie..
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) [
u]myslm že tieto addony sú základnou výbavou každého hráča WoW.[/u]18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: vyjádřím se: NEpijem, NEnadávam,NEfajčim, Nefaetujem, základné mravné návyky mám..
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: vyjádřím se, pravidlá sú pravidlá, hoci na slovensku sp nato aby sa obchádzali..
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) mám uť viac ako 4 roky ;-)
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? jasné, už som si to niekoľko krát vyskúšal
22. "Môj bod"- Budem pravidelne hrať, tútú postavu už nepožičiam nikomu, a budem hrať iba ja sám za ňu, neberte do úvahy to ak zástupcovia tejto postavy jej urobili zlé meno, berte to že som to ja ;-) som začínal s Vami od naxxu cel uldu a potom odmlka,.. neskôr ICC