1. Jméno hlavní postavy: Warboy 2. Povolání a Level: Warrior, 80level 3. Talenty : Fury 5967 /Protection 5940 4. Altovia: Talarus(80 Level, druid, balance/feral). Nick: Lunetist(30 level, hunter, markmanship). 5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ?: Nie, nemáte open nábor pre Warriorov. Môžem ale ponúknuť svoj skill, a aj to, že točím dosť dobré DPS. 6. Profese:Blacksmithing(400), Minning(450), doskilluvávam. 7. Předchozí guildy: Moja prvá guilda, kde som poriadne začal s PvE bola RWS, tá sa neskôr spojila s TPoN a tam som bol až doteraz. 8. Zaměření: PvP, aj PvE, ale teraz sa už viac zameriavam na PvE. 9. Jak dlouhohraji WoW: Bude to približne tretí rok. 10. Zkušenosti s raidy (WotLK): Raidy som hrával len na Anthorke, tu som prešiel NAXX 10 celý, TOC 10/25 všetkých bossov, TOGC 10/25 4/5(okrem Anuba), ICC 10 11/11, ICC25 8/11 (chýba Prof. , Syndragosa a Lich King). K ostatných raidom patrí: Onyxia 10/25, OS 10/25 , VOA 10/25. 11. Popis mého PvE eq: Fury spec : Som full PvE. Protection spec : Som full PVE až na weapony WrathfulGladiator. 12. Věk: 15 13. Jak často se věnuješ WoWku?: 4 až 5 hodín denne. 14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas?: Prídete mi ako dobrá guilda od Alliancie, ktorá niečo dáva, v tom zmysle, že tam určite nie je nuda. Keď sa lognem do WoW, tak sa dá o niečom kecať, tzn. že vždy sa niečo deje a nie je mrtvo. 15. Něco o sobě: Som v pohode človek, ktorý vie výjsť v ústrety, nepotrebuje sa hádať a som za každú srandu. 16. Jaký bude váš přinos pro guildu : Ja som veľmi aktívny hráč, ktorý sa zapája do Guild chatu a rád pomôžem, ak viem. 17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky kehře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omenthreat meter, GroupCalendar v4.6.1?:(mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umětposlouchat): Mám všetko, čo sa odo mňa žiadate v pravidlách. 18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Áno budem sa správať slušne, nebudem sa správať ako malé decko, a nebudem robiť hanbu OS. 19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Áno, súhlasím. 20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(GroupCalendar)?: Áno, keď sa tak stane. 21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?:Opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím, co to obnáší? EPGP systém už mám a súhlasím s rozdeľovaním lootu. Ešte keď môžem tak dodám, kedy mám najviac času na raidy : utorok , štvrtok , sobota , nedeľa iné dni môžem, ale nemusím byť vo wow. S pozdravom Warboy!
|