Meno postavy: Orbitko
Povolanie a LvL: Death Knight 80
Talenty: Unholy
Alti: U hordy mam Warlocka BE Mainka tuto postavu nehram skorej vyuzivam len na Profesie
Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? Ano
Profesie,/ Min a Eng ale idem to upravit na JWC potom k tomu BS
Predchadzajúce guildy guilda Vita The Horde a po nej Independent. SOm preneseny hordak ku ali som siel s kamaratom. Wowko o5 aktivne hram cize nemusite sa bat neaktivity
zameranie: PvP, aj PvE. PvP mam rad premade FFA zbehnem. PvE zabehnem aj low heroic dungeon ked nieje co robit
Ako dlho hram WoW?: pfuuuu je to cca 5-6 rokov asi. Ale mal som pocas tychto rokov aj pauzi ako kazdy si mylsim
Skusenosti s raidmy wotlk: Naxx mam clear, Ulduar myslim po mimirona ale na druhej psotave, Toc 10/25 clear Togc 10 Clear togc 25 4/5
moj PvE equip: Armory :
http://armory.anthoria.net/character-sh ... cn=Orbitko A moj equip mal som kompletny PvE len nakolko sa neico stalo na antorke tak mi skoro celucicky zmizol ale op5 ho naberam s5. mam skoro vsetko pve len back waist pvp. teraz mam GS 5915
Vek: 20
Ako často sa venuješ WoW: je to individualne. Ked je vonku pekne idem radsej von ked treba do skoly veci tak sa radšej učim. Ale na raidy si najdem čas vždy.
Preco prave Ordo? U ali vela PvE guild nepoznam ale pocul som ze Ordo sa hlasi k tym najlepsim ja chcem byt najlepsi s najlepsimi
Niečo o mne: Som 20 rocny chalan s kazdym sa snazim vychadzat dobre Mam rad summer
posilku a zahrat si wow
pravidla Ano Pravidla OS respektujem a nebudem sa spravat ako male dieta
. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Tak jasne budem sa snazit problemu predist
TS mikrofon mam EPGP neake mam no neviem ci to ide na Antorku musim sksuit
a GC mam