1. Jméno hlavní postavy : Eamogan
2. Povolání a Level : Paladin 80
3. Talenty : Holy(main)/retri
4. Alti : Widower 78 DK...no ještě nebyl čas to doexpit
/Havrda 80 warlock u hordy
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ne....tak myslim si že svoji classu ovládam docela dobře a moje účast na raidech by byla přínosem
6. Profese : BS(450),Min(450)...ale mining zrusim a rozjedu si jewel
7. Předchozí guildy :SFU to ještě když se progresoval Kil'jaeden/Sylvanas Legion/LMYC
8. Zaměření : PVE,PVP mě neláká
9. Jak dlouho hraji WoW :cca 2-3 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :ICC 10 kromě LK a Sindragosi down/ICC 25 to uz neni taková sláva
,kromě LK,Queeny a Frostwing Halls
11. Popis mého PvE eq :full pve holy equip,průměrný item lvl 262(5983gs)/pve retri ale to ještě neni nic moc (5704gs)
http://armory.anthoria.net/character-sh ... cn=Eamogan12. Věk :18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 2-4h denně jak,kdy...
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :Tak určitě,jste hodně dobrá guilda,kde bych se mohl o svém charu něco přiučit a chodit ICC 25 nebo jine dungy kde je potreba dobra spoluprace a to s LFG nejde...
15. Něco o sobě :Jmenuju se Jirka,(přezdívka Havrda se semnou táhne už od dětství , nevim kdo,kdy nebo kde ji nekdo vymysle ale je tu
)Pocházím z Liberce....to je tam kde cikáni neplatěj daně a poslanci serou na ně(nejsem rasista jen nerad lžu
)
Jinak jsem kopec plnej srandy,rád sleduju Big Bang Theory a Mentalistu
,sport jak kdy spis ne..
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :no doufam že plnohodnotný
.... tak určitě bych se rad zapojil do raid akci, a jinych guildovnych aktivit.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: EPGP a groupcalendar nemam,ale to je banalita stahnout.....
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:Ano
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:Ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:Ano
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak:Ano