lebo mame aj nejake nepisane pravidla ktoryma sa riadime to jest dakto ma 272 back a dakto ma 234 a caka na neho pol roka tak to je nefer voci tomu co caka aby ho dostal clovek co uz ma back a chce si len zmenit stat co mu minimalne ovplyvni dmg ... to iste bolo teraz jak nedostal kolecko kusu ale mal prioritu lebo by ho to boostlo len o trocho zatial co huntra ta kusa boostne velmo ... teba sa to netyka kanter ty mas back si spokojny ber tak ze ho nemas a dakto dojde co ma strenghtovy a chce agilitovy lebo tam ma arp
proste musi byt nejaky rad veci lebo potom zasa budu nalady ze setci sme si rovny ale niektory su si rovnejsi, setko zavysi od situacie ... ked bude v raide main co chodi len obcas a lamer tak mas jednu , ked to bude chciet niekto co chodi stale vs lamer mas druhu , ked toto povie teraz kazdy tretico ma ten back ze chce iny a ked ho moze dostat lamer tak preco nie ja tak mas peklo ... proste neriesme sracky ked nastane taka situacia kazdy povie vtedy na ts co si mysli atd to bolo len avizo nech si nemysli ze pride na hotove nafasuje backa hodi sa offline na pol roka ako poniektore nase " stalice "