1. Jméno hlavní postavy : Lamerkiller
2. Povolání a Level : Priest 80
3. Talenty : Main spec Sh offspec Holy/disco podla potreby
4. Alti : Fikas (80, War, Prot 6K-Inactive), Arlandria (80,Pal,Holy/prot 5.6), ....a kopa roztrúsených bánk a lowiek
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : JWC/Tailor 450 both
7. Předchozí guildy : SoA(počiatky tbc to si asi nik nepametá) VoI(TBC season až do polky ToC sezony)ChoL(od polky ToC sezony až donedávna) a teraz to najlepšie The Pursiut of Happyness(gramatický "preklep" je tam úmyselne)- vlastná Guild,viac menej šlo a zatial aj ide len o nápis pod menom
8. Zaměření : PvP už nehrávam aktívne,ak tak pár bg za deň,z času načas potiahnem známeho takže najmä PVE
9. Jak dlouho hraji WoW :nuž od TBCčka,neviem presne koľko to môže byť,myslím že cez 3 roky bude
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Full clear(okrem UD)
11. Popis mého PvE eq : až na dve itemy všetko "best in slot" jedná sa o back Insanity 25 need crit/haste mám Haste spirit a Trinket RoU za PoNL,armory je v sračkách myslím takže aspoň screen character tabu
http://filebeam.com/89c5ccf9eeba5b0b3e4 ... 309e45.jpg12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Slacking v Dalarane denná rutina,vačšinou mám popritom pustený nejaký film,robím niečo do školy,s niekým debatujem,oberám na záhrade jablká alebo už čokoľvek ..
myslím že na raid si čas viem nájsť,ak je tá otázka tak smerovaná
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Nedávno som leftol ChoL z istých osobných dôvodov,koniec koncov časť z nich je aj dôvodom prečo sa hlásim do Ordo(nebudem podrobnejšie rozoberať)každopádne späť k téme.Vyhovuje mi váš raid Time,konrétne tá nedela(pár krát som sa už účastil) a kedže sa tomu pve chcem venovať aj naďalej zvolil som vás
15. Něco o sobě :Vyžívam sa v sarkazmoch,rád si doberám ľudí,myslím že si viem spraviť srandu aj sám zoseba,čo mi však extrémne vadí,a bolo jedným z dôvodou prečo som z Cholu odišiel je, keď niekto prekrúti fatky ktoré mu poviem,a potom to ešte vykecá každému, flame wars has begun..teraz bod ktorý možno sklamem Cantera.. mám rád dievčatá(sorry peso) 17 rokov som nemal rád pivo .. každopádne posledné mesiace je opak pravdou takže keby bol niekto náhodou z Banskej Bystrice mal čas a chuť /w me ^^ momentálne študujem na gymply a už druhý rok si hovorím že by som radšej neštudoval na gymply
šport moc nemusím,myslím vrcholový,zaráža ma logika"ak má dať gol tak ho radšej sfaulujem" každopádne sídliskový fucík,hokejbal a čokolvek si kedykoľvek rád zahrám so známymi.Ako malý som skúšal parkúr(až do návštevy tunajšej nemocnice
) Rád bajkujem a posledný rok som začal aktívno-pasívne nejaký ten bodybuilding.Nemám rád "ludí v kravatách" myslím tým tých extrémistov čo za každú cenu potrebujú vyzerať formálne,majú problém sa posadiť na zem lebo sa zašpinia,myslím že som praktický človek a toto mi oponuje.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :Čo sa týka herných znalostí myslím že to najlepšie posúdia ludia čo ma videli jednu z nediel,na ktorých som sa účastnil,priznám sa,som dosť súťaživý typ takže "každý sp sa ráta"
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) DBM nepoužívam,avšak jeho adekvátnu a z mojho pohladu lepšiu náhradu -> DXE.ostatok samozrejmosť
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Prímam ale..myslím,že každému z času načas rupnú nervy,nemyslím že budem výýnimkou,ingame záležitosti ma vytočiť nevedia,skôr osobné záležitosti,takže sa držím pravidla čím menej toho poviem tým lepšie
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beriem na vedomie
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ts aj GC na sklade pripravneé na odber
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Myslím že som pochopil,koniec koncov stýmto už skúsenosti mám aj keď išlo o iné hodnoty,princíp je rovnaký
Ten nick name na fore,máte troll forum,2x registrácia na Gmail,mail nikde,thanks to lala "centrum.cz vyowní celý svet"