1. Gormuh
2. Druid 80
3. Resto
4. -----
5. Jestli berete vše, tak snadsouhlasí
6. Skinning (450), Leatherworking (448)
7. cca před rokem, když jsem ještě hrál to byla stará Nox Militia a pak celá ta guilda přešla do Chapmions of Light... pak jsem přestal a nejspíš pro neaktivitu jsem dostal kick a jelikož už ChoL prej moc nefunguje, tak jsem to ani nezkoušel.. teď jsem nedávno začal hrát a byl jsem tak nějak v Power of Nightmares, což moc nefungovalo
8. Obojí
9. cca 3-4 roky
10. všechno po ICC (ToC sme dávali jako jedni z prvních (taky mám achiev za insanity 10 i 25), když jsem byl v ChoL), v ICC jen po Rota, ale taktiky už mám teoreticky zvládnutý z netu
11. mám většinu PvE EQ, až na zbraně, který mám wrathful, jinak setovky 1x T10.5 a 1x T10, 2x T9.5 a zbytek z ICC 25 nebo ToGC...
12. 15, skoro 16
13. jak je potřeba, pár hodin denně, někdy víc, někdy míň..
14. protože, jak jsem zjistil, je Ordo jedna z mála guild, ve který lidi maj mozek a newipujou v ToGC na ohních.. prostě hledám normální guildu s normálníma lidma, který dávaj raidy a nechovaj se při tom jak dementi
15. Ok, hraju wowko už celkem dlouho, začínal jsem na RP serveru.. Teď hraju spíš pro zábavu, dřív sem závislačil.. nemám rád, když se v raidech zdržuje kvůli blbostem a nakonec se to táhne, kvůli tomu, že někdo neumí dát buff.. prostě nemám rád zdržování a lidi,co nedokážou udělat něco konkrétního, co jim někdo řekne.. a jeslti něco osobního, tak chodim na střední uměleckou a rád fotim, příležitostně chlastám a tak..
16. Jakej jsem hráč? převážně klidnej, nedělá mi problém progressovat, když to má nějakej smysl a postup.. štvou mě wipy kvůli blbostem.. Jsem heal, healuju bych řekl celkem slušně.. nápomocný určitě budu, pokud dostanu možnost.. dokážu být aktivní a baví mě se bavit s lidma, co se dokážou bavit na úrovni a diskutovat.. rád se s lidma pobavim, jsem flegmatik a nedělá mi problém s něčim pomoct nebo poradit.. celkově mi stačí říct, co je třeba a co mám dělat a nemám s tim problém...
17. Teamspeak mám, EpGp už taky, DBM mám, Omen jako heal nemám, ale klidně můžu stáhnout.. GC taky mám... Mikrofon zatím nemám..
18. S radostí příjmám... jako člověk bez mozku nemám ve zvyku se chovat, takže to ani nijak nehodlám propagovat tady u vás...
19. Jasně, když udělám blbost, tak za to zaplatim..
20. Všechno připravené mám, stačí říct..
21. Addon stáhnu, ano, systém chápu, už jsem s ním dřív pracoval a chápu, co a jak..