1. Jméno hlavní postavy : Luffy
2. Povolání a Level : Mage level 80
3. Talenty : Arcane
4. Alti : Perona level 80, Profese: Alchemy (450), Herbalism (450)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Enchanting (450), Engineering (450)
7. Předchozí guildy : Never Back Down, The Power of Nightmares
8. Zaměření : Obojí. PVE equip (5880 gs), PVP equip (5900 gs)
9. Jak dlouho hraji WoW : Wow hraji približně 6 roků. Začínal jsem na patchy 1.12.1, po různu na kdejakých serverech. První server, který asi stojí za zmínku
je Black Sun. Na Black Sun jsem přešel s příchodem expanze The Burning Crusade. Zde jsem prve hrál za mage, jméno Nightbone, po nějakém čase, když jsem měl vše odprogressované jsem šel na ofík. Avšak svůj pobyt na ofiku jsem ukončil záhy, neboť jsem v té době měl velmi slabý počítač, takže mi přišlo logické všechny peníze
dat na nový, místo na wow. S datadiskem WotLK jsem přestoupil sem na Anthorii, kde jsem začal jako PVP hrác (minulou sezonu jsem ukončil s ratem 2300), avšak nyní se již věnuji spíše pve.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Jelikož jsem na začátku WotLK hrál pvp tak nemám achievy z Naxxmarasu a z Ulduaru. Avšak na Naxx taktiky znám z ofiku kromě poslednich 2 bossu.
ToC 10/25: 5/5
ToGC 10: 4/5
ToGC 25: 5/5. Mad skill.
ICC 10: 10/11
ICC 25: 8/11
11. Popis mého PvE eq : Mám 5880 gs pve, vyjma zbraně a offhandu ty mám stále WF.
Armory tu.Bohužel armory je outdated, misto Purified Lunar Dust mám dislodged foreign object, a na misto bot které jsou videt na armory používám jiné s hitem. Ve 25-kovém raidu se moje DPS pohybuje zhruba od 10k+.
12. Věk : Je mi 19 let.
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Wow se věnuji vždy minimálně hodinu denně. Avšak průměrně zde trávím +- 3 hodiny.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Do Ordo Satanas se hlásím kvůli špičkovému PVE, kvůli kterému se chystám opustit svoji stávající guildu. Myslím si,
že jste jedna z top guild na serveru a chtěl bych, aby každý raid co chodím, byl pro mně výzvou.
15. Něco o sobě : Jsem introvert se zálibou v počítačích, kterého baví hry (nejen wow). Mezí mé nejoblíbenější patří: Mass Effect, Deus Ex, The Witcher atd... Dále mám rád knihy, nejraději čtu klasiku, ale nevyhybám se i novodobým autorům (např. Umberto Eco, Lars Kepler...).
Další mou velkou zálibou je anime, to je asi moje druhá největší "neřest" po wow. Na sporty moc nejsem, ale rád si v zimě zalyžuji, a občas se na kole projedu i do hospody :-D .
Chystám se jít na výšku do Brna, kde chci studovat ekonomií.
Nemám rád hloupé lidi, žemlovku a nespravedlivý loot ve hře.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jsem typ hráče, kterému když se něco řekne, tak to udělá. Snažím se hrát týmově (nehonit si zbytečne DPS apod.). Myslím si, že dps mám dobré a taktiky taktéž zvládám. A proč bych se měl právě já státi členem Ordo Satanas? V raidech nefailuju, točím slušné dps a rád ve hře poradím popřípadě pomohu. Do guild chatu se se zapojit dokážu, když je vhodné téma a nejsem právě zaneprázdněn něčím jiným.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Tyto addony mám a používám je. Taktéž i Teamspeak a mikrofon.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano, příjimám pravidla slušného chování a nebudu se chovat, jako malé děcko, abych neudělal ostudu guilde Ordo Satanas.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano, toto pravidlo přijimám a jsem si vědom toho, že když ho poruším, tak můžu očekávat kick z guildy.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ano, ihned po případném přijetí budu mít v provozu, jak Group Calendar tak i Teamspeak.
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Systém rozdělování lootu jsem pochopil a addon EPGP budu mít připravený.
Omlouvám se za případné gramatické chyby, potažmo chyby v interpunkci.