1. Jméno hlavní postavy : Mirok
2. Povolání a Level : Druid 80
3. Talenty : Balance/Restoration/Tank
4. Alti : Nomad (level 80, shaman, Enhancement/Elemental)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Teda podla toho co som si precital, tak nabor na Balance druidov je open, cize Ano.
6. Profese : Leatherworking / Inscription
7. Předchozí guildy : Ak mam ist chronologicky tak sú to: OFFLINE, LMYC, SGC , pricom najlepsie spomienky mam na offline, lebo som tam poznal ludi aj osobne, podobne poznam osobne aj ludi z sgc, ale sucastna situacia v guilde je dost zla...
8. Zaměření : PvE (pvp som hraval ale uz na to nemam cas – skola
)
9. Jak dlouho hraji WoW : fuuuha, no ako dumam tak asi 5 rokov
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxarmas (cely), Ulduar (po Mimirona-vratane... ked som skoncil bolo otvorene len toto), TOC + TOgC (cele), ICC (iba LK som este nedal)
11. Popis mého PvE eq : Balance 5880, Resto 5713, Tank 5806 => Eq este nie je podla mojich predstav, ale zakladne capy ako Hit cap, softhaste cap a starfire crit cap mam pokryte, chýbaju mi hlavne poriadne trinkety a weapona
Armory: http://armory.anthoria.net/character-sheet.xml?r=AnthoriA&cn=Mirok12. Věk : 20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Zalezi to na mojej skole..., tento semester mam školu iba v utorok a stredu,+ bakalrku som uz napisal teda online som skoro kazdy den a nie je problem sa prisposobit
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : No, takze ako som vyssie spominal situacie v sgc nie je pre mna vyhovujuca, pretoze odislo dost ludi a zabera mi to moc casu. Druhy dôvod je, ze nechodime togc25 co je podla mna velka skoda a ludia v guilde asi na to nemaju cas ..., no Hlavny dovod je byt v top guilde na servery a moct pravidelne chodit kvalitne raidy, pričom som uz s vami bol raz icc25, ale to som mal net z mobilu..., dalej nejake to icc10 s lalou a tento tyzden aj s ademarom a perrom a minuly vykend som bol s vami aj togc25 a mozem len skonstatovat ze sa mi velmi pacili raidy u vas.
15. Něco o sobě : Takze okrem veku by som spomenul, ze som z vychodu, z okolia Prešova, ale momentalne byvam v Bratislave. Studujem na Ekonomickej univerzite v BA odbor FBI ...
a popri skole mam vela casu. Niesom vobec nejaka vybusna osoba, taky celkom normalny. Rad si zistujem nove veci o tom co ma zaujima, teda aj o mojej postave, dalej samozrejme viem prijat kritiku a ponaucit sa + ak necomu nerozumim necham si poradit ... asi tak v skratke o mne
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : No moj prinos pre guildu by bol asi v zodpovednom pristupe k raidom a k povinnostiam, ktore sa ocakavaju od postavenia v raide. Kedze byvam na intraku, tak mikrofon vyuzivam ak neni vela hluku aby som nerusil raid, ale pisat mi nerobi vobec problem
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Zo spomenutych mam vsetko a s ich pouzitim / vyuzitim neni problem.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Problemy tohto typu som nemal cize, Prijimam.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohul být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beriem.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Samozrejme
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Viem dobre ako tento system funguje a nerobi mi to ziadny problem.