Právě je 21 lis 2024, 14:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Luffy - Arcane mage
PříspěvekNapsal: 06 dub 2012, 22:06 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Luffy
1. Jméno hlavní postavy : Luffy

2. Povolání a Level : Mage level 80

3. Talenty : Arcane

4. Alti : Perona level 80, Profese: Alchemy (450), Herbalism (450)

5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano

6. Profese : Enchanting (450), Engineering (450)

7. Předchozí guildy : Never Back Down, The Power of Nightmares

8. Zaměření : Obojí. PVE equip (5880 gs), PVP equip (5900 gs)

9. Jak dlouho hraji WoW : Wow hraji približně 6 roků. Začínal jsem na patchy 1.12.1, po různu na kdejakých serverech. První server, který asi stojí za zmínku
je Black Sun. Na Black Sun jsem přešel s příchodem expanze The Burning Crusade. Zde jsem prve hrál za mage, jméno Nightbone, po nějakém čase, když jsem měl vše odprogressované jsem šel na ofík. Avšak svůj pobyt na ofiku jsem ukončil záhy, neboť jsem v té době měl velmi slabý počítač, takže mi přišlo logické všechny peníze
dat na nový, místo na wow. S datadiskem WotLK jsem přestoupil sem na Anthorii, kde jsem začal jako PVP hrác (minulou sezonu jsem ukončil s ratem 2300), avšak nyní se již věnuji spíše pve.

10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Jelikož jsem na začátku WotLK hrál pvp tak nemám achievy z Naxxmarasu a z Ulduaru. Avšak na Naxx taktiky znám z ofiku kromě poslednich 2 bossu.
ToC 10/25: 5/5
ToGC 10: 4/5
ToGC 25: 5/5. Mad skill.
ICC 10: 10/11
ICC 25: 8/11

11. Popis mého PvE eq : Mám 5880 gs pve, vyjma zbraně a offhandu ty mám stále WF. Armory tu.
Bohužel armory je outdated, misto Purified Lunar Dust mám dislodged foreign object, a na misto bot které jsou videt na armory používám jiné s hitem. Ve 25-kovém raidu se moje DPS pohybuje zhruba od 10k+.

12. Věk : Je mi 19 let.

13. Jak často se věnujes WoWku ? : Wow se věnuji vždy minimálně hodinu denně. Avšak průměrně zde trávím +- 3 hodiny.

14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Do Ordo Satanas se hlásím kvůli špičkovému PVE, kvůli kterému se chystám opustit svoji stávající guildu. Myslím si,
že jste jedna z top guild na serveru a chtěl bych, aby každý raid co chodím, byl pro mně výzvou.

15. Něco o sobě : Jsem introvert se zálibou v počítačích, kterého baví hry (nejen wow). Mezí mé nejoblíbenější patří: Mass Effect, Deus Ex, The Witcher atd... Dále mám rád knihy, nejraději čtu klasiku, ale nevyhybám se i novodobým autorům (např. Umberto Eco, Lars Kepler...).
Další mou velkou zálibou je anime, to je asi moje druhá největší "neřest" po wow. Na sporty moc nejsem, ale rád si v zimě zalyžuji, a občas se na kole projedu i do hospody :-D .
Chystám se jít na výšku do Brna, kde chci studovat ekonomií.
Nemám rád hloupé lidi, žemlovku a nespravedlivý loot ve hře.

16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jsem typ hráče, kterému když se něco řekne, tak to udělá. Snažím se hrát týmově (nehonit si zbytečne DPS apod.). Myslím si, že dps mám dobré a taktiky taktéž zvládám. A proč bych se měl právě já státi členem Ordo Satanas? V raidech nefailuju, točím slušné dps a rád ve hře poradím popřípadě pomohu. Do guild chatu se se zapojit dokážu, když je vhodné téma a nejsem právě zaneprázdněn něčím jiným.

17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Tyto addony mám a používám je. Taktéž i Teamspeak a mikrofon.

18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano, příjimám pravidla slušného chování a nebudu se chovat, jako malé děcko, abych neudělal ostudu guilde Ordo Satanas.

19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano, toto pravidlo přijimám a jsem si vědom toho, že když ho poruším, tak můžu očekávat kick z guildy.

20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ano, ihned po případném přijetí budu mít v provozu, jak Group Calendar tak i Teamspeak.

21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Systém rozdělování lootu jsem pochopil a addon EPGP budu mít připravený.

Omlouvám se za případné gramatické chyby, potažmo chyby v interpunkci.

Předmět příspěvku: Re: Luffy - Arcane mage
PříspěvekNapsal: 06 dub 2012, 22:22 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Toofife,Humunumukapa,Msilas
Ja som určite za test raid.Všímal som si ho v toc 25 a mne to stačilo,a preto ho chcem vidieť na našom raide icc 25 v nedeľu.Prihláška je dobrá,skusenosti so svojou classou má a myslím si,že sa v nej vyzná,profky ku classe dobre zvolené,má zmysel pre humor,vek a ešte by som chcel dodať,že to je arcane mág s celkom slušným dmgom :-bd .Čo sa týka talentov,na to tu je class leader,ale z mojho pohladu má ano.

Naposledy upravil Silas131 dne 06 dub 2012, 22:27, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 06 dub 2012, 22:24 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Selfi
prilis dobra prihlaska , daco mi tu nesedi takze preventivne Proti a az ho vezmete a az bude incident tak budem prvy co vyrukuje s tym " ja som vam to hovoril , ze tu daco nehra " B-)

Obrázek

PříspěvekNapsal: 06 dub 2012, 22:47 
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř

in-game nicky: Ahojka, Ahojko, Paskuda
Zemlofkaaa...tak to je asi vsetko co som tymto dokazal, dakujem za pozornost.

PříspěvekNapsal: 07 dub 2012, 10:05 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Haniibal
Ak hraješ aktívne PvP, ten gear je docela low. Čo si ťa pamätám z arén- nič moc, keď si hral so shadow pristom (ak sa nemýlim).

PvE- teraz sme nabrali ďalšieho mága tak neviem.. Nech si ťa čekne EjDŽej. Potom sa ďalej vyjadrím.

S pozdravom PES

PříspěvekNapsal: 07 dub 2012, 12:37 
Fórum Panoš
Fórum Panoš

in-game nicky: Demonjester
S Luffym som raidoval asi 4 týždne, točí výborné DPS, nefailuje, vyzná sa vo svojej class aj vo wow, keď sa mu niečo povie tak to spraví. Vždy pômože s hocičím ak má ako, napr. mne vyrába potiony s ktorými si zarábam lebo na shamanovi ešte nemám recept. Bol som s ním v The Power of Nightmares a bol jeden z mála ľudí, ktorý vedeli co treba robiť a vždy bol v top DPS (1. alebo 2.). Je to fajn človek s ktorým sa dá v pohode písať, som jednoznačne ZA.

PříspěvekNapsal: 07 dub 2012, 18:09 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Pocco, Poxx, Poxxy
Pozrel som si ho ingame, javí sa ako pohodový človek

1) talenty si musí obhájiť (sú tam nejaké drobnosti, čo by sa dalo zmeniť)
2) držanie many v teste na dummy (3min) slušné :ymapplause:
3) výhrady k weaponke a offhandke keďže sú to WF itemy (ale tak časom...)
4) Wrist, trinket
5) Eq set treba doriešiť

Dal by som ZA test v nedeľu nech sa ukáže a vydoluje si miesto ako arcane

PříspěvekNapsal: 07 dub 2012, 22:13 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Sokolator,Lalala
Zajtra 15:30 ICC 25 /w Lalala

PříspěvekNapsal: 07 dub 2012, 23:34 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Luffy
Bohužel mám na tento týden ID, takže jedině až příští týden. Jinak děkuji za všechny komentáře.

Luffy

PříspěvekNapsal: 08 dub 2012, 13:03 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
jestli bude dps pravidelne kolem 11-12k PRO jinak mame magu dost myslim...

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina