1. Jméno hlavní postavy : Swapo
2. Povolání a Level : Priest-80
3. Talenty : Holy/Disco
4. Alti : Orionkoo Warior 5800fury 5800prot , Orionkko mág arcane/frost ešte slabšie eq.
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Alchemy ešte low 77 kedže som deletol eng.
7. Předchozí guildy : SGC
8. Zaměření : PVE
9. Jak dlouho hraji WoW : 2,5 roka.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : TOC/TOGC-10/25, ICC 10 10/11, ICC 25 8/11
11. Popis mého PvE eq : Celé moje eq je pve žiadna vec pvp,sockety a enchanty samozrejmosť,5800gs
http://armory.anthoria.net/character-sh ... A&cn=Swapo ... V armoroch mám ešte nenaenchantované veci mám inú daggeru a iné talenty ...
12. Věk : 15
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Cez týžden tak 4-6 hodín , cez víkend aj viac..
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Keďže máte už dačo odprogresované rád by som si aj ja dačo nové vyskúšal a ste z jedna najlepších guild na servery.
15. Něco o sobě : Som srandovný,flexibilný,spolahlivý rád sa venujem športu.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Máte otvorený nábor priestov za priesta hrám dlhšiu dobu aj na inom servery som zaňho hral ovládam túto classu a rád sa naučím od vás niečo nové .
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Mikrofon mám addony tiež.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ano
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Ano epgp addon používam už dlhšiu dobu.
Ďakujem za pozornosť.