1. Meno hlavnej postavy: Aequitas2. Povolanie a level: Mage 80
3. Talenty: Fire/Arcane (záleží čo sa viac raidu zíde)
4. Alti: Orrbit (80dk horda), Glynden (80 prot pala ali), Stundiso (80 resto druid ali)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ?: Ak dobre čítam máte momentálne nábor otvorené pre všetko, čiže áno
6. Profesie: Ench450/Tail450
7. Bývalé guildy: RWS (dobrý kolektív, ale nezáujem o raidovanie), Hornyes (taktiež super ľudia, ale opäť žiadne nadšenie do PVE)
8. Zameranie: only PVE
9. Ako dlho hráš WoW: No budú tu už asi aj 4 roky
10. Skúsenosti s raidovaním: Offik: ToGC10(insanity), ToGC25(atms), ICC10 10/11, ICC25 9/11
AA: ToGC10(atms), ToGC25 2/5, ICC10 9/11, ICC25 7/11 (a však taktiky ovládam takmer všetky, bohužiaľ LK som zatiaľ nemal nejako šancu skúšať)
11. Popis môjho PVE eq: full PVE equip, 1x item
245; 4x item
251; zvyšok
26412. Vek: 20
13. Ako často sa venuješ WoWku?: denne minimálne tie 4 hodiny, pokiaľ sa jedná o raid strávim tu aj starobu
14. Prečo sa hlásim práve do Ordo Satanas?: Tak určite ste jedna z TOP PVE guild a keďže sa snažím nájsť už konečne schopný kolektív ľudí, ktorí majú záujem raidovať a zabaviť tak dúfam, že u vás sa mi to už konečne splní
15. Niečo o sebe: Som človek ako každý iný s chladnou hlavou, nevytváram konflikty pokiaľ nikto nezačne do mňa nasilu útočiť.
16. Aký bude prínos pre guildu? Myslím, že som to zhrnul v bode 15, svoju class zvládam na 100%, základy WoW taktiež
17. Všetky základné addony ako DBM, EPGP, OMEN3, GC plne funkčné taktiež TS3 + microfon
18.Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Prímam všetky pravidla, ktoré sa týkajú mňa a OS
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beriem určite na vedomie!!!
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Určite áno, všetky veci bežia tak ako majú
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?:Systém rozdelovani lootu chápem takže nemal by byť s ničím problém.
22. Dopĺňam ešte nejaké ďalšie veci: screen
UI, DPS dummy: 7-8k, DPS festergut 10-13k, DPS priemer 8,5k
A na koniec, áno viem mal som tu už jednu prihlášku, ale ľudia sa menia a všetko naokolo tak by som bol rád, keby sa nebrala do úvahy minulá prihláška, ale terajšia a terajšie veci.