1. Jméno hlavní postavy : Gaim
2. Jména altů : aktivní alty nemám, mám priesta Aeris ( 70 ) a huntera Acid ( 70 ) ale nebaví mě a dávno za ně nehraju
3. Povolání a Level : Rogue 70 ( 2.5.2010 )
4. Talenty : PvE Combat, PvP Sublety/Assassination
5. Profese : mival jsem Alch/ Herb ( 350 ), rozhodl jsem se přejít na Mining / Jewelcrafting, zatím skill cca 250 ale intenzivně skilluji
6. Předchozí guildy : Champions of Light, ale pak jsem na půl roku přestal hrát a dostal jsem tedy kick
7. Zaměření : Oboji
8. Jak dlouho hraji WoW : 3 roky, ale několikrát jsem se pokusil přestat - neúspěšně
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : WotLK raidy jsem nebyl, jen TBC ( posledního půl roku jsem nehrál )
10. Link na armory :
http://www.wowarmory.sk/player-status.f ... =char&s=1811. Věk : 21
12. Jak často se věnujes WoWku ? : cca 5+ hodin denně, ale rád bych to snížil ( bohužel se nedaří )
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Rád bych do kvalitní guildy, která chodí PvE, není namyšlená a dungy chodí s mozkem a ne silou. Neuznávám dungy a raidy založené na EQ, myslím, že EQ je jen poloviční úspěch, zdárně se dá projít dung i s ne full epic, když se používá hlava. Přijde mi, že toto Ordo Satanas nabízí ( aspoň podle popisu )
14. Něco o sobě : Jsem vysokoškolák, programátor, pořád tzn. často sedím u kompa...
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Svou postavu dobře ovládám, ačkoliv rogue je docela sólista, tak v dungu / raidu se pokusím přispět maximálním možným výkonem, ochotně pomáhám hráčům, pokud to není přes celý svět, pak má ochota klesá. Do guild chatu se zapojuji pokud mám k tématu co říct, snažím se hloupě nekecat
16. Jsem schopný obstarat si základní povinnosti = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Ano, jsem schopný si toto obstarat, akorát mám problémy s mikrofonem. Nějak mi to nefunguje ( už dlouho )
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano