Meno postavy : Nedostupny
Povolání a level : : Druid 80 lvl
Talenty : : Balance , off spec Resto
Alti : : Braider Shaman - nehrávam. Venujem sa čisto len Balance.
Predchádzajúce guildy : : Bleeding Sabbaths - Rozpad Guildy. Champions of Light - Dovod prečo somodišiel je ten, že to tam nemá zmysel. Jeden 17 ročný chlapec bez rozumu nadáva každému etc... (Lupita mi dá za pravdu)
Zameranie : : PVE. Čiastočne aj PVP. V poslednej dobe sa PvP nevenujem.
Ako dlho hrám WoW : : 4 roky s pol ročnou prestávkou.
Skúsenosti s raidami na Wotlku : : Progress ICC - ICC 10 : 10/10 ICC 25 9/10 TOGC 25 4/5
Popis mojho PVE gearu : : 3x Sanctified 1x Lasherweave, Väčšina vecí z ICC 25. Trinkety možno poslabšie, ale vyhovujú mi momentálne.
Armory : : na ziadost anthorie bola armory zrusena
Vek : : 17 rokov mám
Ako často sa venujem WoWku : : Každý deň okolo 3 hodinky. Cez víkend viac, ak je raid, tak potiahnem do kedy je potreba.
Prečo chcem ísť do Ordo Satanas : : V poslednej dobe som si poriadne nezaraidoval. Chcem si nájsť guildu, kde strávim svoj voľný čas. Plus je kolektív a všetko okolo toho. Už mám dosť neustálych hádok v guildách. Rád si v klude zaraidujem, priznám si chybu a mám chuť sa zlepšovať.
Niečo o sebe: Volám sa Matúš. Mám 17 rokov. Študujem Manažment v Novom Meste nad Váhom. Svoj voľný čas trávim vonku a na PC. Ak je treba, tak ostanem na tom PC dlhšie. Záleží všetko podľa potreby. Dokážem sa zariadiť, ako je potreba. Som flexibilný človek
.
Aký budem prínos pre guildu : : Prínosom by som bol v raidoch. Točím 9,5k dps+. Dps neni všetko, preto nefailujem. Taktiky a všetko poznám, čiže možno novými nápadmi a podobnými vecami. Som komunikatívny človek, takže sa zapájam na TS do debaty.
Všetky potrebné addony, ktoré sú povinné či už k mojej classe, alebo ku inej mám. Team Speak mám a používam často. Samozrejme, že aj Microfone mam.
Samozrejme rešpektujem vnútorné pravidlá guildy, či už na raide alebo aj mimo neho. Pravidlá neporušujem a dodržujem ich. Nevyhladávam problémy, rád poradím keď je treba, ale aj si rád nechám poradiť. Každý sa má čo ešte učiť. Nikto neni dokonalý.
Beriem na vedomie, že ak poruším pravidlá guildy budem vykickovaný z guildy.
EPGP používam, takže ho mám pripravený.
Ďakujem za možnosť si napísať prihlášku.
Prajem príjemný zbytok dňa