Zdravim podavam Prihlášku jako skupinu jsme clenove guildy Absence of Choice a sme pratele proto se hlasime vsichni najednou a byli by sme radi kdyby ste nas prijali vsechny
1. Jméno hlavní postavy :
Lemonye2. Povolání a Level : Warlock 80
3. Talenty : Demo/Hybrid
4. Alti : zabazmutkire (22, Druid, balance/feral)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :NE/Proč? no protoze muzu nabidnout sve zkusensoti co mam s wow i ze zivota i kdyz nehledate prave locka myslim ze by sem se vam mohl hodit a semnou ziskate este shamana a dk kdyz nas vemete
6. Profese : Alchemy 450, Herb 450
7. Předchozí guildy : Absence of Choice
8. Zaměření : Jen PVE
9. Jak dlouho hraji WoW : cca 7+ let
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :Zacinal sem na Vanile takze MC BWL ONy ZG pak tBC kde mam prochozene vsechny t5 a t6 dungy na wotlk sem kratce takze znam jen TOC/EOE/ICC/NAXX (ulduar vubec) a s RHC dungu snad svechny az na par vyjimek (oculus napriklad)
11. Popis mého PvE eq : Zatim stále mam co vylepsovat vetsina itemu je z togc10/Icc10/Icc25 mam 2/5 t10.5 2/5 t10 brzy probude t10 chest(
http://armory.anthoria.net/character-sh ... cn=Lemonye)
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Vetsinou se snazim byt kazdy den jak to jde kvuli praci 4dny sem tam mene a 4 dny pak vice delam 12tky tak proto:)
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtel bych byt u vas protoze sem uz svami byl raidy a libi se mi pristup myslim ze ste fajn kolektiv a nabizite vsechno to co moje byvala guilda ne
15. Něco o sobě : Je mi 20 jsem pveckar! a mam rad srandu pokecat si na ts atd.. nemam rad hloupost/arogantnost naopak cenim snazivost/zabavnost/a klidne hrace coz ja nejsem:D
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Prinos by mohl byt že budu progressovat ,Profese nabidnu vsechno co umim budu se zapojovat do chodu g taktiky umim vsechny Toc/Togc ICC 10/10
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se(vsechno mam)
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: To je samozrejmosti
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Souhlasim a tak to ma byt
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: TS3 mam pripraveno vzdy GC take takze neni problem
21. navod jsem si precetl takze chapu addon mam stahnuty a pripraven
Shewo2. Povolání a Level : DK 80
3. Talenty : Frost/blood
4. Alti : Spusta altu a vetsina 80tky ted expim priesta 12lvl:)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Gnomish Eng 450, Mining 450
7. Předchozí guildy : AoCH
8. Zaměření : PVE prevazne
9. Jak dlouho hraji WoW : uz ani nwm dlouho
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : takze tu mam skusenci bohuzial iba s lfg a niekedy s guildov co doberali takze : Icc10 6/10, Icc 25 6/10, TOGC 10 5/5, TOGC 25 4/5,
taktiky na icc wiem all
11. Popis mého PvE eq:
http://armory.anthoria.net/character-sh ... A&cn=Shewo12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Cez vikendy na vecer o mesiac mi to bude jedno budem moc hocikedy
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : No takze hladam stabilnu guildu nie len na progress ale aj na zabavu. Myslim si ze Vasa guild je ta najlepsia na nasom servery tak preco to neskusit ?
15. Něco o sobě: je mi 17 let studuji sem na intru mam rad zabavu a slusne lidi.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : wow hram asi od zaciatku TBC povodne som hral na offi aj na wotlk ale ptm som presiel na free kvoli kamosom, hral som na niekolkych free serveroch
a na niektorych som bol aj GM ale ma to nebavilo a nakoniec sme s kamosmi nasli tento server a hrame ho do dnes
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Vsechno mam a vim jak funguje
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ANO
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ANO
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Mam pripraveno
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší?: ANo chapem navod som si precetol a mam pripraveny
Texinka2. Povolání a Level : Shaman 80
3. Talenty : Resto / Ele
4. Alti : Salwinka (80, Warlock, Demo), Smoullinka (80, DK, Frost tank)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ne, hledám lidi kterí mi pomohou stím co nevím, a udělají ze mě lepšího Healera
Mohu nabídnout profese, v případě zkušenosti které mam.
6. Profese : Minning(450), Jewelcrafing (450)
7. Předchozí guildy : (Absence of Choice)
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : 2,5 roku
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Zkušenosti mám na ICC 10/10 , ICC 6/25, Toc10 5/5, Toc25 5/5, Togc10 5/5.
11. Popis mého PvE eq :
http://armory.anthoria.net/character-sh ... cn=Texinka12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : (5-6 hodin za každý den)
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěla bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že se dostanu do lepších raidů.Už jsem s Vaší Guildou byla několikrat ICC10,25,Togc10)
15. Něco o sobě : Jsem pohodová holka, co se ráda odreaguje u wowka s příjemnými lidmi, co si moc ráda pokecá na TS.Nemám ráda arogantní lidi.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (Jsem zaměřena na Heal, dokážu být aktivní a zapojit se do G Raidu,G chatu)
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!-Mám Teamspeak 3(mikrak mam) GroupCalendar a obstaram si EPGP addons a Omen threat meter,
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ano
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Ano